2777
2789
منبع استخراج احکام در فقه شیعه چهار چیز هست.قرآن،سنت،عقل و اجماع جزئیات احکام در سنت بیان شده. یک ...

بله . اتفاقا انققدر هم باهم رفیقیم که حد و حساب نداره . خدارا قبول دارم .قران قبول دارم .پیامبران قبول دارم .امام ها هم قبول دارم .. عبادت هم قبول دارم .

بله . اتفاقا انققدر هم باهم رفیقیم که حد و حساب نداره . خدارا قبول دارم .قران قبول دارم .پیامبران قب ...

بسیار عالی

پس حتما معتقدید که اسلام کاملترین دین هست و برنامه سعادت انسان رو به طور کامل بیان کرده.

بنابراین  من طبق همین حرفی که شما زدید یک سوال دیگه میکنم.قرآن پر از تناقص و دروغ رو قبول دارید؟

پیامبری که خطا میکنه رو قبول دارید؟

شنیدید که ائمه قرآن ناطقند؟

قبول دارید که رسول خدا به عنوان آخرین فرستاده خداوند باید همه مسائل مورد نیاز رو بیان میکردند؟

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بسیار عالی پس حتما معتقدید که اسلام کاملترین دین هست و برنامه سعادت انسان رو به طور کامل بیان کرده. ...

این سوالا که میکنید هر کودومش یه بحث مممممفففصل داره که همینجور سر سری نمیشه یه اره یا یه نه جوابشون داد . 

از طرفی هم اینجا نمیشه حرفش زد

بسیار عالی پس حتما معتقدید که اسلام کاملترین دین هست و برنامه سعادت انسان رو به طور کامل بیان کرده. ...

من میخام برم یه کاری دارم

در کل این حرفمه که 

1.حجاب اون حجابی نیست که میگن .که یه چشم بسرون باشه فقط ..

حجاب اون چیزیه که عقل هر انسانی حکم میکنه خوبه یا بده .

2. عبادت نماز نیست .

نماز یه بخشی از عبادت باشه

3. ادم باید آدم باشه 

که این خودش دو تا دفتر 100 برگ بحثه و اینجا جاش نیست .

این سوالا که میکنید هر کودومش یه بحث مممممفففصل داره که همینجور سر سری نمیشه یه اره یا یه نه جوابشون ...

من میخوام جواب شما رو بدم که فرمودید در قرآن نحوه نماز خوندن نیومده.البته جواب دادم ولی برای فهم بیشتر پرسیدم.

شما که معتقدید به پروردگار و فرستادگان خدا بابد بدونید که نحوه انجام اعمال بیشتر از روایات و عمل معصوم گرفته شده.و نظر تمام مراجع هم اینه که نماز امروزی همان نمازی هست که پیامبر بجا آورد.

قرآن امر به نماز و عبادت کرده اما عقل نوع این عبادت و وصل به خدا رو نمیفهمه.لذا باید به حرف رسول و امام و فقیه گوش داد.نه اینکه هر طور خواستیم عبادت کنیم.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....
من میخام برم یه کاری دارم در کل این حرفمه که  1.حجاب اون حجابی نیست که میگن .که یه چشم بسرون ...

خب حرف شما ناقصه.چون قرآن حد حجاب و پوشش رو مشخص کرده و گردی صورت و دست ها تا مچ بدون زینت موردی نداره پیدا باشه.

حجاب یعنی مانع نه خوب و بد که شما اینطور معنا میکنید.

نماز مدل و آداب خاصی داره .

انسانیت هر کس و یا بهتر بگم عقل هر کس از میزان گناهانی که انجام میده یا ترک کرده مشخصه.در روایات نشانه تکامل عقل رو کمی گناه بیان کردند.

که البته هر کدوم نیاز به ساعت ها بحث داره.

روز خوبی داشته باشید.

من میخوام جواب شما رو بدم که فرمودید در قرآن نحوه نماز خوندن نیومده.البته جواب دادم ولی برای فهم بیش ...

شما اصلا چند چندی با خودت اول اینو بگو .

از یه طرف میگی قران گفته 

از یه طرف میگی اماما گفتن. 

سوال من در جواب شما که گفتین قران میگه  این بود کجا قران گفته نماز اینجوریه که خودتون آروم آروم بحثا کشیدی یه طرف دیگه و با امام و فقیه و عقل ماست مالیش کردی .

پس قبول داری که قران درباره این مدل نماز حرفی نزده؟ 

حالا اون که میگید امام و فقیه و اینا باز یه بحث دیگس .

اول اینو بگو که کجا نوشته شده نماز امروز همون نمازیه که پیامبر خونده اولا

دوما کل نماز امروز روایاتش کجاست ؟ بازم خوبه عقل را قبول داری .

بازم خودش ده پله جلو تری از اونایی که کور کورانه میگن خدا گفته بدون اینکه بدونن از کجا میگن خدا گفته .

بعدشم کسی دید یا شنید من بگم هرجور خاستیم بخونیم؟؟