2777
2789
بی خود میگن . والا از نظر من که این بهتر از اوناییه که خودشون لا 10 من کهنه میپیچن و فقط مثل یه جغد ...

البته بهتره که در درجه اول شعور و ادب حفظ بشه که شما رعایت نکردید متاسفانه.

نکاح درسته جناب،املاتون هم ضعیفه

در ضمن خداوند از وجوب و حرمت هر حکمی هدفی داشته و حرف لغو نمیزنه و راه و روش عبادت رو مشخص کرده.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف اینایی که میگن فقط به دل خودت نگاه کن و هر کاری دلت خواست گوش نکن . اینها هم حرفشون مثل اونایی که میگن چون حجاب نداری نمازت قبول نیست ، مزخرف میگن . 

اگه برای خدا نماز میخونی ، همون خدایی که رو به خونه اش می ایستی ، و همون خدایی که قرآنش رو قبول داری واضح و روشن گفته چطور باید نماز بخونی . 

اما اگه برای دل خودت میخونی دیگه فرقی نمی کنه چی بپوشی و کدوم سمت بایستی و چی و چه زمانی بگی!

الان وقت نصیحته عزیزم؟🤔😘😄

این خانوم ک اساس دین رو زیر سوال برد ..با اونی ک تو راه هست و قصدش هم تقرب بیشتر هست یکیه خدایی ...ایشون یه حرفی زد ک ده نفر ناآگاه دیگه بخونن ممکنه شک و تردید بیاد سراغشون ..بله این جا جا داره جواب بدی

خود نماز به لطف خدا کم کم انسان به سوی کمال هدایت میکنه و ان شاءالله میل به حجاب بوجود میاد نمازت اصلا ترک نکن

گر دختری پیش پدر ناز کند🍀 گره ی کرب و بلای همه را باز کند🍀صل الله علیکِ یارقیه جان🌷
این خانوم ک اساس دین رو زیر سوال برد ..با اونی ک تو راه هست و قصدش هم تقرب بیشتر هست یکیه خدایی ...ا ...

هر دو نیاز به راهنمایی دارند دوست من.اون کاربر هم آقا هست.

روز خوبی داشته باشید.

سخت است فهماندن نکته ای به کسی که منافعش در نفهمیدن است.......دیندار آن است که در کشاکش بلا دیندار بماند وگرنه در هنگام راحت و فراغت و صلح و سلم چه بسیارند اهل دین، آنجا که شرط دینداری جز نمازی غراب وار و روزی چند گرسنگی و تشنگی و طوافی چند برگرد خانه ای سنگی نباشد....

دخترم اصلا به این حرفها گوش نکن  ما ادما اجازه میدیم خیلی راحت قضاوت کنیم  نه چادر و حجاب دلیله خوب بودن مطلقه ونه بی حجابی دلیل بدی مطلق 

خیلی وقتا یه دله پاک خیلی قشنگتره 

اینم بگم شما انشالله شروع به خوندنش که بکنی گاگزیر یواش یواش رو پوششت هم خودش تاثیر میزاره شما سخت نگیر 

بخون با هر حجابی که دوست داری اون بالایی اونقدر خودش راه و برات باز میکنه که یهو میبینی حجابم گرفتی 

(حالا نه لزوما چادر ) 

میشه برا حاجت دلم یه صلوات بفرستید تمنا میکنم 💟

عزیزم شما کاری رو که خودت فکر میکنی درسته انجام بده...مردم همیشه حرف برای گفتن دارن..با حجاب باشی یه چیز میگن..بی حجاب باشی یه چیز دیگه..

من خودم یه بنده خدایی رو میشناختم که چادری بود و پوشیه میزد...خیلی هم خانم خوبی هستن و اصلا از اینا نبود که به پوشش بقیه کار داشته باشه و بخواد چیزی بهشون بگه...سرش به کار خودش بود...اما گاهی وقتی میرفت بیرون یه سری خانم ها مسخرش میکردن و بهش مثلا میگفتن زورو...خب که چی

حالا اگه اون خانم حجاب نداشت چهار نفر دیگه یه چیز دیگه بهش میگفتن

به حرف مردم توجه نکن

دوست دارم زندگی روووو😍😍😍
البته بهتره که در درجه اول شعور و ادب حفظ بشه که شما رعایت نکردید متاسفانه. نکاح درسته جناب،املاتون ...

خدا مشخص کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ 

کجا خدا مشخصس کرده میشه بگی برم بخونم؟؟ 

کتاب خدا جز قرآن هست؟؟؟ 

تو قران بگو کجاشه تا ب م بخونم ببینم چی رو مشخص کرده ! کجا قران حرف از نماز اومده؟؟ 

خدا مشخص کرده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟  کجا خدا مشخصس کرده میشه بگی برم بخونم؟؟  کتاب خدا جز قرآن هست؟؟ ...

😂😂😂

مکرر گفته شده اقم الصلوه

😂😂😂 مکرر گفته شده اقم الصلوه

این که اون نیست بابااااا.

کی این کلمه را برات نماز ترجمه کرده؟ این یک  

دو حرف ما سر نوع و مدلشه .

تو قران این مدل نماز که امروزه میخونن را برا من بیار

اگنه اره قران مکرر گفته از یاد خدا غافل نباشد.شکر گذار باشید.گناه نکنید یا همون به تاریکی یا راه تاریک نروید

این که اون نیست بابااااا. کی این کلمه را برات نماز ترجمه کرده؟ این یک   دو حرف ما سر نوع و مد ...

هر جا حرف از اقامه صلوه شده منظور نماز هست.

اینکه نماز به چه شکلی خونده بشه رو از روایات به دست آوردیم.

هر جا حرف از اقامه صلوه شده منظور نماز هست. اینکه نماز به چه شکلی خونده بشه رو از روایات به دست آور ...

آفریییین 

حرف منم همینه . که خدا هیچ جا این مدل نمازا نگفته بخونید .

فقط گفته من را عبادت کنید . 

عبادت کردنشم به نظرت چطوری باید انجام داد؟ 

آفریییین  حرف منم همینه . که خدا هیچ جا این مدل نمازا نگفته بخونید . فقط گفته من را عبادت کنی ...

منبع استخراج احکام در فقه شیعه چهار چیز هست.قرآن،سنت،عقل و اجماع

جزئیات احکام در سنت بیان شده.

یک سوال میپرسم لطفا جواب بدید.شما خدا رو قبول دارید و عبادت میکنید؟