2777
2789

سلام دیروز نوبت واکسن دو ماهگی دخترم بود میترسم برم بعداشت با این وضعیت کسی توی این مدت واکسن نی نیش رو زده؟

.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ

برو عزیزم مراعات کن چیزی نمیشه 

صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را می‌کند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همه‌ی ما شبیه یکدیگریم...

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بله من واکسن شش ماهگی زدم حتما باید زده بشه من از دکترو درمانگاهو بهداشت سوال کردم میخواستم نبرمش گفتن نه حتما باید زده بشه 

خداوندا به کدامین ثواب مرا لایق زیباترین احساس، بزرگترین نعمت و باشکوه ترین لحظات دانستی …خداوندا بگذار در این احساس زیبا بمانم ، بگذار شاهد تولد دوباره خویش باشم …بگذار آرام باشم … به کدامین ثواب مرا اینگونه عاشق کردی …فاش میگویم این حس را تا کنون لمس نکرده بودم …اینگونه عاشقی کردن را خودت به من آموختی ….احساس خودت به تمام بنده هایت …. آری حس مادری ام را میگویم...میشه لطفا برای سلامتی پســرم صلوات بفرستید ممنـــــونم❤

زنگ بزن به مركز بهداشت ببين چجوريه خلوته يا شلوغ، زماني كه خلوته ببر البته الان بعيد ميدونم شلوغ باشه ولي باز زنگو بزن. چاره اي نيست بايد ببري بزني

ندارم هيچ اميدي به اين دنياي تبعيدي... كه من از بد بياباني گرفتم راه دريا را..

من ۱۵ اسفند واکسن ۱۸ ماهگی زدم.

اجازه قد و وزن ندادم.

گفتم فقط واکسن بزن.

یه ملافه بزرگ بردم رو تخت پهن کردم بچه رو روی ملافه گذاشتم.

وقتی هم که اومدم خونه تمام لباسهای بچه و خودم و ملافه رو با اب ۹۰ درجه لباسشویی شستم.

باید ببرم پس حتما. بعدش بیام و کلا لباسامون در بیارم بریم حموم . یه پارچه هم ببرم بندازم روی تختی که میخواد بخوابه و واکسن بزنه. کافیه اینا ؟

.خدایاااا شکرررررتفَاللَّهُ خَيْرٌ حَافِظًا ۖ وَهُوَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ
باید ببرم پس حتما. بعدش بیام و کلا لباسامون در بیارم بریم حموم . یه پارچه هم ببرم بندازم روی تختی که ...

بگو قبلش دستشو ضدعفونی کنه.دقت کن حتما ماسک داشته باشه.خودتم ماسک بزن.بعدم که اومدی بیرون دستاتونو ضدعفونی کنین.کارتشو که مهر میکنه بزار تو کاور حتما ضدعفونی کن.رو صندلیهای اونجا هم نشین تا نوبتت شد بچه رو ببر.قد و وزنشم نگیر