2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوا کردم حساااابی!!!

371 بازدید | 31 پست

اگه عروسیمون برگزار میشد امروز میشد اولین روز زندگی مشترکمون و تولد همسرم.صبح زنگ زدم بهش تا تولدشو تبریک بگم دیدم خیلی عصبانیه.

گفتم چی شده؟میگه عطیه من چیکار کنم که کرونا اومده؟بخدا دیروز ۱۲ نفر رو به خاک سپردن امروز ۴ نفر دیگه رو.تلوزیون اعلام کرد تا ۶ ماه دیگ ممکنه این ویروس باشه که مجدد میخوریم به فصل سرما دوباره ویروسه زنده میشه.من دلم نمیخواد حسرت زندگی باتورو بخورم.بخدا باکلی ذوق و شوق دارم خونه رو ترمیم و تمیز میکنم.تاکی باید انتظار بکشم که یک روز بدون استرس باتو زندگی کنم؟میگه منکه همه تالار و ارایشگاه واتلیه رو رزرو و بیعانه دادم خب وقتی نشد من چیکا کنم؟بهش میگم صبر کن تا تابستون میگه به قران نمیره و تو تضمین میکنی که فامیل من یا تو کسی نگیره.میگ پدر مادرمو میفرستم بیان با پدر مادرت صحبت کنن راضیشون کنن بریم سر زندگیمون بعد کرونا جشن میگیرم.چی بگم؟چطوری ارومش کنم؟خیلی داغون و قاطیه!اینم بگم قرار بود برا عروسیمون طلاهامو بفروشم.

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بهش حق میدم میتونید انشالله سالگرد ازدواج بگیرید 

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به حرف شوهرت بکن.خیر تو رو خدا در اطاعت از همسرت قرار داده،

مگه در معصیت خداوند که دیگه نباید ازش اطاعت کنی

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
چطوری راضیشون کنم؟چطوری؟

بگو که اینطوری نمیشه بعدم واسه سالگرد ازدواج جبران میکنم بگو که این مریضی  معلوم نیست تاکی ادامه داره معذبم زحمت میدم بهتون

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
به حرف شوهرت بکن.خیر تو رو خدا در اطاعت از همسرت قرار داده، مگه در معصیت خداوند که دیگه نباید ازش ا ...

پدر مادرمو چیکار کنم؟مادرم میگه نفرینت میکنم ایطوری بری...خب بگین من چیکار کنم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن