2777
2789
عنوان

باشوهرم دعوا کردم حساااابی!!!

| مشاهده متن کامل بحث + 371 بازدید | 31 پست
به حرف شوهرت بکن.خیر تو رو خدا در اطاعت از همسرت قرار داده، مگه در معصیت خداوند که دیگه نباید ازش ا ...

وا پناه بر خدا😐

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
بگو که اینطوری نمیشه بعدم واسه سالگرد ازدواج جبران میکنم بگو که این مریضی  معلوم نیست تاک ...

همسرم میگه بعد کرونا آتلیه میبرمت.هر ارایشگاهی دلت خواست برو.جشن هم میگیرم

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

پدر مادرمو چیکار کنم؟مادرم میگه نفرینت میکنم ایطوری بری...خب بگین من چیکار کنم

به هر حال احترام اونها هم واجبه.بهتر نیست با یک بزرگتر تو فامیل که فهمیده باشه مشورت کنی؟

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
به هر حال احترام اونها هم واجبه.بهتر نیست با یک بزرگتر تو فامیل که فهمیده باشه مشورت کنی؟

با داییم مشورت کردم.گفت مهمونی بگیر دایی برو سر زندگیت کرونا پشت در خونه همه خوابیده.اخه الان کسی مهمونی هم نمیاد

برای حال خوبمان دعا کن...المستغاث بک یا بن الحسن
 وا پناه بر خدا😐

این همون ولایتی هست که خداوند قرار داده.

شاید از نظر بعضی خانمها عاقلانه نباشه.

مانند دستور خداوند به شیطان ،برای سجده به آدم.

من استادی دارم به بلندای آفتاب.☀️خداوند به من نظر کرد و ایشون رو در مسیر زندگی من قرار داد.💜           از اون روز دوست دارم ایشون رو به همه معرفی کنم،تا با برداشت از دریایِ پر گوهرِ درسهای ایشون، از سردرگمی،بی هدفی،غم،اضطراب،خشم و...نجات پیدا کنند.🖐                              از تبلیغ متنفرم.😤🤮                                          فقط دوست دارم به دیگران کمک کنم .😊              لینک کانال  پیام رسان ایتا و تلگرامِ استاد : ostad_shojae@                                                در ضمن،استفاده از تمام صوتهاشون رایگان هست😊و میتونید از استاد برنامه ی شخصی هم بگیرید.🙂
این همون ولایتی هست که خداوند قرار داده. شاید از نظر بعضی خانمها عاقلانه نباشه. مانند دستور خداوند ...

شوهر خداست مگه😐😐😐😐؟

به امید روزهای بهتر روزای خوبی درراهه  مطمئنم
شوهر خداست مگه😐😐😐😐؟

نه،مگه حضرت آدم نعوذباالله خدا بود؟

قضیه ی ولایت پذیری یک امتحان اللهیه

من درک نمیکنم

آره ،یکمی قضیه اش پیچیده است.

مثل معلمی که به شاگرداش میگه ،هر چی مبصر یا نماینده بگه گوش کنید.چون اون رو معلم برای اطاعت کردن انتخاب کرده.پس گوش ندادن به حرفش ،یعنی مخالفت با معلم.

یک سری افراد هم هستند که خداوند اطاعت از ایشان رو برای ما قرار داده ،تا ببینه ،به واقع ما بنده ی او هستیم.یا فقط تا جایی که خوشمون بیاد اطاعت میکنیم.

خداوند آدم رو از یک گلِ بی ارزش آفرید.در حالی که ابلیس از آتش بود.خدا میتونست انسان رو شکل بهتر و خوشبوتری بیافرینه،اما قضیه ی امتحان مطرح بود.و شیطان  لغزید.

پدر مادرمو چیکار کنم؟مادرم میگه نفرینت میکنم ایطوری بری...خب بگین من چیکار کنم

وقتی مادری همچین حرفی بزنه یعنی صلاح خودشو میبینه نه بچشو

شما در درجه اول حرف خودت مهمه بعد شوهرت

و بگید سر خونه زندگی برم مهم تره 

به وقتش یه جشن کوچیکی بگیرید