2777
2789
بله عزیزم

شایدعفونت داری  

سلام عزیزم یه سوال داشتم  من ۳ روز عقب انداخته بودم بعد اللن یه خونریزی کمی دارم رنگش روشنه  ببخشیدا میگم رو نوار انگار اب خونه  سینم خیلی کم درد میکنه و این خون ریزی ۳ روز طول کشید و دیشب قطع شد بیبی زدم صبح منفی امکان بارداری هست

شایدعفونت داری   سلام عزیزم یه سوال داشتم  من ۳ روز عقب انداخته بودم بعد اللن یه خونری ...

سلام گلم 3 روز عقب انداختی بی‌بی منفیه باردار نیستی. ان شالله ماه بعد... 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مبارکه عزیزم ان شاءالله ب سلامت بیاد بغلت ولی کاش نمیذاشتی منم دیروز گذاشتم یکی از خانوما بهم گفت مب ...

اون خانم مشکل داشته واقعا 😑اینجا سایت بارداریه کلی مامان و خانم باردار هست ینی فقط بابیبی چک دلش میخواد. کلا نیاد سایت خب

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
شایدعفونت داری   سلام عزیزم یه سوال داشتم  من ۳ روز عقب انداخته بودم بعد اللن یه خونری ...

سلام عزیزم اره امکانش زیاده دوستم دقیقا ۲ روز موقع پریودش خون اب داشت و حامله بود الان دخترش کلاس اوله😍

حرف سیاسی زدم قطع دسترسی شدم  😋
اون خانم مشکل داشته واقعا 😑اینجا سایت بارداریه کلی مامان و خانم باردار هست ینی فقط بابیبی چک دلش می ...

یه لحظه با خودم فکر کردم که شاید حق داره ولی دلم گرفت واقعا

حرف سیاسی زدم قطع دسترسی شدم  😋
یه لحظه با خودم فکر کردم که شاید حق داره ولی دلم گرفت واقعا

ان شالله اونم باردار شه ولی اونطوری بخوای فک کنی باید کلا زندگی نکنی هیچ جا نری هیچی نبینی