2777
2789

الان سرویس کالسکه خارجی بالای ۱۰میلیونه. من چیکو دارم خیلی راضیم. من ۷سال پیش سرویس ۸تیکش رو خریدم ۳میلیون و نیم. البته تازه امسال استفاده کردم. ولی الان همون سرویس ۱۷میلیونه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان سرویس کالسکه خارجی بالای ۱۰میلیونه. من چیکو دارم خیلی راضیم. من ۷سال پیش سرویس ۸تیکش رو خریدم ۳ ...

خب انقدو واقعا ندارم خودم چلینو دیدم نمیدونم کیفیتش چطوره ولی ظاهرا شیکو تمیز بود

خب انقدو واقعا ندارم خودم چلینو دیدم نمیدونم کیفیتش چطوره ولی ظاهرا شیکو تمیز بود

منم اسمش رو شنیدم. خواهر شوهر میخواست برا دخترش بخره. ولی هرچی تحقیق کرد نتونست بفهمه کیفیتش خوبه یا نه برا همین بیخیال شد. بعدم ظاهر چلینو تحمل وزن تا ۱۸کیلو رو داره. به این فکر کن که اگر بچت درشت باشه از ۲یا۳سال به بعد دیگه به دردت نمیخوره

حدود 6 تومن... ارزونتر هم شد خب بهتر

من اونموقع که میخواستم کالسکه بخرم همه جارو گشتم ، ایرانی نمیخواستم، بین bebecarو bebeko مونده بودم که bebecar گرفتم اخرسر که فروشنده میگف اخرین بارشون بوده و دیگه نمیاد ازش 

ولی bebeko  قیمتش اونموقع۵.۸۰۰ اینا بود، هم‌محکمه هم قشنگ و کاراییشم بالاس

آبان  ماه خریدم ، الان شاید یکم بالاتر رفته باشه قیمتا 

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰
منم اسمش رو شنیدم. خواهر شوهر میخواست برا دخترش بخره. ولی هرچی تحقیق کرد نتونست بفهمه کیفیتش خوبه یا ...

مرسی گفتی باید این مدلی که دیدم بپرسم تا چند کیلو تحمل داره 

چه فرقی داره اخه یه قیمت مناسب بخر چیز زیاد مهمی نیس

خب یه چی می خوام بمونه برام اگه بچه دومی هم خواستم بدرد اونم بخوره... متاسفانه قیمتا خیلی بالاست و برندایی که قبلا میشناختم در حد قدرت خریدمن نیست... 

خب یه چی می خوام بمونه برام اگه بچه دومی هم خواستم بدرد اونم بخوره... متاسفانه قیمتا خیلی بالاست و ب ...

عزیزم مگه بچه تا چندسالگی استفاده میکنه والا دوست من یه ۲ تومنی خرید ست کامل هم بچه اول و دوم استفاده میکنه سالم سالم 

خب دوستت کی دوتومنی خرید؟ 

سه سال پیش بود یا ۴ سال خودمم چندوقت پیش رفتم سیسمونی را ببینم فروشنده گفت این جنس عالی و با ست کامل ۱۸۰۰ خیلی هم قشنگ بود من که سخت پسندم