2777
2789

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من میدم سهمیه بندیه تو شهر ما دوتا داروخونه میارنش یکیشون که هر دفعه فقط یه قوطی میده ولی اون یکی د ...

منم باید از این نوع شیر بدم ولی پیدا نمیشه اصلا! من همدانم شما کجایید

نه والا فقط یه داروخونه داره اونم اگه تموم نکنه

خدا کمک کنه نمیدونم چیکار باید بکنم! دکتر من ک تشخیص قطعی برا حساسیت ب پروتیین گاو نداده  گف احتمالا! الان خودمم رژیم گرفتم ولی خب بازم بچه جوش میزنه مشکلش اینه ک جوش میزنه فقط رفلاکسم داره بچه های شما چ علایمی داشتن ک مطمعن شدین حساسیت ب پروتیین گاویه؟

خدا کمک کنه نمیدونم چیکار باید بکنم! دکتر من ک تشخیص قطعی برا حساسیت ب پروتیین گاو نداده  گف اح ...

منم پسرم ۵ماه و۱۱روزشه ازهمون هفته اول رفلاکس شدیدداش اونموقع نمیدونستم حساسیت به پروتئین گاوی داره تااینکه یباربسکویت مادردادم استفراغش شدیدوبلغمی شد باشیرخشک سوپرامیلم افتزاح بالااورد باکره هم بالااورد 

عسل طبیعی داریم باساکارززیر۱درصد جهت درمان انواع تنبلی وناباروری وافراددیابتی عالی
منم پسرم ۵ماه و۱۱روزشه ازهمون هفته اول رفلاکس شدیدداش اونموقع نمیدونستم حساسیت به پروتئین گاوی داره ...

دختر من دوماهشه رفلاکس پنهان داشت الانم‌جوشایی ک سرسفید داره میزنه