2777
2789

سلام عزیزان دخترمن یکسال و نیمشه داره .سه تا دندونای بالاییش زرد شده چیکارکنم؟؟؟قطره اهنش لیپوزوفره شیرشب رو هم خواستم قط کنم اما اصلا همکاری نکرد باجوش شیرین پاک کردم بهتر شد اما خوب نشد .خواهشا کمکم کنید عصه میخورم 

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍
مگه ربط داره به شیر مادر؟🤔🤔🤔واسش مسواک بزن.

میزنم هرشب از شش ماهگی میزنم اما زردیش هست.میخاستم بدونم اگ شیرشو قط کنم جلو بیشتر زردشدنشو میگیرم یاخیر ؟؟تا چن وقت شما ب بچه هاتون شیر دادین؟؟

اینایی ک.میشینن میگن زن باید فلان باشه و بیسار باشه همش الکیه.زن فقط باید مستقل باشه بخصوص از  لحاظ مالی .دعا کنید منم شاغل بشم 😍تو تاپیک های معرفی کتاب خوشحال میشم تگ م کنید همچین اگر کتاب خون هستین کتاب های خوبی ک خوندین رو بهم بگین خوشحال میشم 🌺🤍

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم بیشتر به جنس دندونه ...دخترمن دندون داشت درمیاورد انگار پوسیده بودن...بااینکه خیلی دیرهم دندون دراورد...زیاد حساس نشو براش مسواک انگشتی بگیر...سنش بیشتر شد ببرش وارنیش بزن براش...

با غصه نشو همدم سنت شکنِ خود باش آزاد ترین فردی وقتی که نگی ای کاش..
میزنم هرشب از شش ماهگی میزنم اما زردیش هست.میخاستم بدونم اگ شیرشو قط کنم جلو بیشتر زردشدنشو میگیرم ی ...

از شما میشنوم این حرفو🤔من از ۱۸ ماهگی شروع کردم تدریجی شیر روزشو کم کردم.مثلا هرهفته یک وعده از شیر روزانه رو کم کردم.تاجایی که دیگه اصلا روزها شیر نمیخواست.۲۱ ماهگی هم یهو شیر شب رو قطع کردم.۳ شب گریه کرد بعدش کوتاه اومد.مکمل آهن دار بده بجای آهن خالی.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
عزیزم بیشتر به جنس دندونه ...دخترمن دندون داشت درمیاورد انگار پوسیده بودن...بااینکه خیلی دیرهم دندون ...

وارنیش؟؟همون جرم گیره؟

از شما میشنوم این حرفو🤔من از ۱۸ ماهگی شروع کردم تدریجی شیر روزشو کم کردم.مثلا هرهفته یک وعده از شیر ...

چیو عزیزم ازمن شنیدی اینک ازشیر دندون بچه زرد بشه؟؟دکترشم اتفاقا حرف شمازو زد گف اول شیر روز رو کم کن ک وزنشم افت نکنه 

از شما میشنوم این حرفو🤔من از ۱۸ ماهگی شروع کردم تدریجی شیر روزشو کم کردم.مثلا هرهفته یک وعده از شیر ...

من یا باید اخراردیبهشت از شیر بگیرمش یا اخر شهریور .ک هوا خنک باشه بنظرتون الان زوده بگیرمش؟ 

نه محافظت میکنه تاشش ماه از دندان...متاسفانه بچه ی من همکاری نکرد...بایدبزرگتر باشن تابزارن...

شما چن وقتگی بردینش؟

نه محافظت میکنه تاشش ماه از دندان...متاسفانه بچه ی من همکاری نکرد...بایدبزرگتر باشن تابزارن...

شما ژل تی جی توسموس رو استفاده نکردین؟

چیو عزیزم ازمن شنیدی اینک ازشیر دندون بچه زرد بشه؟؟دکترشم اتفاقا حرف شمازو زد گف اول شیر روز رو کم ک ...

بله.همین علت زرد شدن دندون.

آره اینجوری خیلی خوبه.هر وعده که کم میکردم جاش یه خوراکی که دوس داشت جایگزین میکردم.تا یادش میفتاد مثلا پسته خام میدادم یادش میرفت.یا مثلا پف فیل.یا بستنی و دنت.یا شربت شیره ی توت یا شیر موز یا شیرعسل.یا توپک سویق و شیره.تو دورانی که شیرمیخورد کم اشتها بود ولی اینجوری کم کم اشتهاش درست شد.

به هرکس به اندازه ی ظرفیتش محبت کن🤏                                        لینک حذف تاپیکهای درخواستی
۳سالش نبود..الان تومهدکودک ها هم میگن ببرین براشون استفاده کنن

سفید میکنه دندون رو؟