2777
2789
عنوان

شغلتون چیه؟از صبح میرید سر کار یانه؟

| مشاهده متن کامل بحث + 301 بازدید | 36 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کار ازاد حفاری چاه عمیق کشاورزی با دستگاه

درآمدش خوبه؟

فامیل دورمون کارش این بود کارشو عوض کرد

گفت دیگه سفارش کم شده و درآمد نداره 

کاربری سوم منه      سعی میکنم دیگه زبونمو کنترل کنم  
عالیه  هروقت بگم چیزی لازم دارم یا پول میخوام دریغ نمیکنن  مزایاشم اینکه از لنگ ظهر شروع ...

خدا رو شکر

کرونا هم که روی شغل و درآمدت تاثیر نداشته   

کار باشه خوبه بستگی ب کار داره از ماهی دوتومن هست تا ده یا پانزده بستگی ب کار داره خوبه خداروشکر کنارش وقتای بیکاری سیمکشی ولوله کشیساختمان جوشکاری وتعمیرات ابگرمکن وپکیج نصب کولر ایفون هود لباسشویی خلاصه ده تا شغل دارم ولی پر درامدش همونه

در انتظارآمدن کسی ک میدانی نمی آید،حماقت نیست،عشق است
وای چرا. به خدا من از خدام بود یه کاری داشتم میرفتم سرکار. آخه تو خونه نشستن چی داره

نه غصم بخاطر اینکه من الان خابم‌نمیبرههه اصلاااا بعد فردا باید تا عصر کار کنم هر چقدم قهوه بخورم بازم از شدت خستگی کلافه میشم دیگه

نه غصم بخاطر اینکه من الان خابم‌نمیبرههه اصلاااا بعد فردا باید تا عصر کار کنم هر چقدم قهوه بخورم باز ...

آهان از اون نظر. طوری نیست کم کم دوباره عادت میکنی 😁

تو بیا و بمان ... 💜
کار باشه خوبه بستگی ب کار داره از ماهی دوتومن هست تا ده یا پانزده بستگی ب کار داره خوبه خداروشکر کنا ...

خدا رو شکر

ان شاالله برکت داشته باشه