2777
2789
مامانم روی گونه هاش لکه هایی داره که رشدشونم نسبتا زیاده و دارن زیاد میشن . چند وقت پیشا بردمش یه متخصص که نسخه هاش اصلا و ابدا تاثیری نداشت. حالا در کمال نا امیدی نشسته بودم و به این موضوع فکر میکردم. با خودم گفتم شاید واقعا متخصصی باشه که راهی واسه از بین بردنشون بلد باشه. شما خودتون تجربه چنین لکه هایی دارین؟ حس میکنم مامانم خیلی ناراحته ولی بروی خودش نمیاره . چه باید کرد؟
ممکنه قارچ باشه؟؟؟؟مامان من تو بدنش از اینا داره میگه یه نوع قارچه و هر روز استحمام میکنه چون عرق بدنش باعث بزرگ شدنشون میشه
پروردگارا به من دانش عطا کن و مرا به صالحان ملحق فرماى و براى من در [میان] آیندگان آوازه نیکو گذار و مرا از وارثان بهشت پر نعمت گردان .
ویتامین c مصرف بکنه شاید بهتر بشه
پروردگارا به من دانش عطا کن و مرا به صالحان ملحق فرماى و براى من در [میان] آیندگان آوازه نیکو گذار و مرا از وارثان بهشت پر نعمت گردان .

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

سلام شاپرک جون، به نظر من اول ببرش یه متخصص داخلی ، ممکنه خدای نکرده از کبدشون باشه، معمولا اینجور لکه ها یا از آفتابه، یا از عوارض قرصهای جلوگیری از بارداری باشه ، ولی بهترین کار اینه در اولین فرصت مهمترینش رو چک کنید که مشکل کبدیه، ولی اگه انشالله چیزی نبود روغن شتر مرغ در از بین بردن لکه هایی که مشکل پوست و داخلی نیست بی نظیره
شاد و سلامت باشی
سنبل جون عزیزم مامانم مشکل کبد داره. کبدش چربه ولی بهرحال میخواستم ببرمش یه متخصص پوستم نشون بدم لکه هاش رو
تنهای عزیز دکتر حلاجی کجاست؟ اسم کوچیکشون چیه؟ ببینم میتونم از طریق نت شمارشو پیدا کنم...
ممنون از همه دوستان
سلام دکترمیرشمس شهشهانی آدرس:خ قائم مقام فراهانی روبروی تهران کلینیک ک6 پ 7
تلفن 88730880
3شنبه و1شنبه
یک روز می افتد ؛ آن اتفاق خوب را می گویم ...
من به افتادنی که برخاستن اوست ایمان دارم ؛ هر لحظه ، هر روز ، هر جمعه ...
""السلام علیک یا صاحب الزمان ""