2777
2789
عنوان

سنگ کلیه

8359 بازدید | 21 پست

سنگ اومده تو مثانه ام ادرارم خون داره😭

راهکاری ندارین زودتر دفع شه😢😢

(دیشب بابام نمیدونم از کجا هندونه اورد خوردم سنگ حرکت کرده اومده تو مثانه از صبح سوزش ادرار دارم)

ط قـــرار منــــے مݩن بیـــ قرار تو💕💍💐

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مایعات . تحرک زیاد . معلوم نیست اومده باشه تو مثانه وقتی تکون بخوره ادرار  خونی میشه اگه بیاد مثانه خوبه بعد دفع مبشه . 

قطره سنکل . داعم در حال توالت رفتن باید بشی در این حد مایعات باید بخوری .

مثانه ام خیلی درد داره مخصوصا ناحیه ادرارم😢😢 ینی امشب دفع میشه؟

اگه مایعات بخوری زیاد هندونه بازم بخوری اره

شب که می خوابی سعی کن همرو ببخشی⁦ شاید فردایی نباشد🌏🌛⭐ عاشق انسان ها و حیوانات 😍⁦❤️⁩🐕
مایعات . تحرک زیاد . معلوم نیست اومده باشه تو مثانه وقتی تکون بخوره ادرار  خونی میشه اگه بیاد م ...

کلیه ام درد نگرفته فقط مثانه و زیر شکمم درد گرفته ومایعات که زیاد میخورم الان ادرارم رنگش سفید شده فقط خیلی زور میده که الکی الکی میرم دستشویی😭😭😭

خانما شوهر منم چند شب پیش پهلوش درد شدیدی گرفت رفت بیمارستان، دکتر گفته سنگ کلیه داری داره دفع میشه. ولی چون سونوگرافی ها بسته ن، باید چند روز صبر کنه بعد بره سونو.

الآنم دو تا قرص بهش داده، قطره سنکل و عرق خارشتر هم میخوره.

طناب هم می زنه، فقط شب اول ک خیلی درد داشت، طناب زد، وقتی رفت دستشویی، ادرارش خونی بود، یعنی سنگ داره دفع میشه؟

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍
پدر منم داره هر دفعه میگیره یه یکی الی دو روز طول میکشه خارج میشه  فقط مایعات بخور البته خدا رو ...

اره همش 4 و 4.5 mm مال من

واسم دعا کن😢

خانما شوهر منم چند شب پیش پهلوش درد شدیدی گرفت رفت بیمارستان، دکتر گفته سنگ کلیه داری داره دفع میشه. ...

اره حتما فقط باید ادامه بده به درمانش

اره حتما فقط باید ادامه بده به درمانش

از روز دوم عید داره دارو میخورخ، الان میگه چند باری خیلی ببخشید  ادرارش تیره هس، امکانش هست دفع شده باشه؟

مهدی جان⁦❤️⁩هر روز برای آمدنت دعا میکنیم و برای نیامدنت کارهای زیادی...😔به امید روزی که همه ی پیامک های جهان این باشد:مهدی فاطمه آمد.😍