2777
2789

دلم از شوهرم گرفته یه جوری دلمو شکوند که نفرینش کردم

با خانواده ی همسرم تو یه ساختمونیم دیشب برادرشوهرم با زن و بچه اش ساعت یک شب اوندن شب نشینی چون ما کلا جایی در نمیاییم میدونیم ناقل نیستیم و در کل کل ساختمون تو قرنطینه هستن

ساعت یک تا ده صبح خونمون بودن و اخر هم صبحانه ام خوردن و رفتن من یه دختر ده ماهه بدخواب دارم طوری که شبا اصلا نمیخوابه صبح ده یازده من تازه خوابیدم تا بیدار شدیم همسرم داد میزد پاشو جاهاتو جمع کن ظرفاتو بشور انگار من خدمتکار خونه اش هستم خودشم بیکار بودش کمکی نمیکرد

کلا خونه ام خودم تنهایی خونه تکونی کردم دروغ نگفته باشم فقط دیوارارو با بخارشو و دستمال تمیز کرد همین

حتی فرشارو و پرده رو همرو خودم انداختم

بعد که دیدم لحنش بده بهش گفتم باید داد بزنی من کلی پروژه دارم حتی یه خطشم ترجمه نکردم هنوز

گفت این دیگه از بی عرضگی خودته

خیلی نامرده قبل عید بهش گفته بودم تو رو خدا کمکم کن پروژه هامو بنویسم از فردا ام کلاسای مجازی دانشگاه شروع میشه

حالا دیدم انقدر طرفم نفهمه اوردم و یه صفحه از پروژه رو بنویسم که بازم برادرشوهرم اینا اومدن و یه خورده نشستن و رفتن

حالا سینکم پره و غذا ندارم بچمم گریه میکنه 

اینا به کنار 

شما چیکار کردید که موفق شدید و مرداتون قدرتونو میدونن تو رو خدا خواهرانه کمکم کنید

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا پرده رو وصل کردی؟چرا فرشارو خودت پهن کردی؟دختر به فکر کمرت نیستی...انقدر این کارا رو نمیکردی تا خوده حضرت اقا بلند شه پرده رو وصل کنه فرشم پهن کنه..بالاخره خودش خسته میشد..

تیکر دوسالگی دختر قشنگ مامان😍😍😍❤❤❤

این برادر شوهره چی میخواد از جونتون،هرشب هرشب میاد اونجا😒

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)
برای چی میرین با خاتواده شوخر زندگی میکنین آخه

بخد ا غلط کردم 

من روزی نیست خودمو شماتت نکنم 

همش تقصیر خانوادم بود 

میگفتن ارزو میخواد درس بخونه سنشم کمه و کاری بلد نیست پیش خانواده ی همسرش باشه هواشو دارن

اون نامردا ام از اول گفتن ما ارامش ارزو فراهم میکنیم

در حالی که تو تاپیکام هست پدر منو در اوردن 

همسرمم هیچ وقت راضی نیست از خانوادش جدا بشه 

خدا لعنت کنه هرچی مرد بچه ننه هست رو زمین

غذا براش درست نکن ادم شه ببخشیدها

برو توو قیافه محلش نده سرسنگین باش خانواده برادرشوهر هم اومدن تحویلشون نگیر اصلا از اتاق بیرون نیا بگو سرم درد میکنه ایشالا بهشون بربخوره برن

این برادر شوهره چی میخواد از جونتون،هرشب هرشب میاد اونجا😒

تاپیک قبلی هامو بخون 

برادرشوهره با من کاری نداره اما با داداشش جیک تو جیکن

جاریم پدر منو در اورده خدا ازش نگذره

بهش اهميت نده   فاميلاشم  که اومد برو به کاراي خودت برس  شوهرتم چيزي گفت بهش بگو خواستم عرضه مو نشونت بدم 

نياز دارم  يه روز از خواب بيدار شم و ببينم  همه چي کابووووس بوده  و من دوباره همون دختر کوچيک 5 ساله ام که کنار مامانش ميخوابيد و تا دستاي مانش رو نميگرفت خوابش نميبرد  لطفا برام دعا کنيد  از اين برزخ بيرون بيام و همه چي درست بشه .درضمن من کاربرقدمي ام 
دنبال کار باش ، بنظر من زنی که شاغل باشه مردا کمتر جلوش زبون درازی میکنن. 

دقیقا دو سه ترم دیگه میخوام برم تو اموزشگاه ها زبان تدریس کنم 

البته من کم بدبختی ندارم

همسرم قبل دخترم راضی نبود کار کنم تا همسرمو راضی کردم برم تدریس کنم بابام از اون طرف پیداش شد و به همسرم گفت نذار بره و رای همسرمو زد و بعدم باردار شدم و بیخیال شدم

تاپیک قبلی هامو بخون  برادرشوهره با من کاری نداره اما با داداشش جیک تو جیکن جاریم پدر منو در ...

خدا صبرت بده😖ولی توروخدا خیلی جلوشون خم و راست نشو و کلفتیشون نکن،میشه وڟیفت،تو سرتم میزنن دور از جونت

یک دفعه عرق‌کرده از خواب می‌پریم و می‌بینیم همه‌‌ی چیزهایی که توی این سال‌ها دیدیم کابوس بوده و هنوز سال هفتاد و هشته. صبح توی مدرسه خوابمون رو تعریف می‌کنیم و بغل دستی‌مون خمیازه می‌کشه و می‌گه ول کن این چرت و پرت‌هارو، دیشب سریال روزگار جوانی رو دیدی؟!⬅(موافقی یه سر به پیجم بزنی؟😻elqueno1367)