یکساله بشدت افسرده شدم داغدن ی ذره بهترشدم ک دوباره ب مرگ فکرمیکنم روز وشب ندارم
من خیلی گناهام زیاده خیلییییی
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندار
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
عزیزم دور از جونت برای چی انقدر الکی اذیت میکنی خودت رو . وقتی تو خونه هستی از کجا مریض بشی آخه ؟ تازه دور از جونت که مریض هم بشی ، می دونی 80 درصد اونهایی که کرونا میگیرن ، مریضیشون در حد یه سرما خوردگی یا آنفولانزای سادس؟ درسته که خیلی سریع پخش میشه ولی میزان مرگش فقط 2 درصد
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم
من روز و شب فکر میکنم و وحشت دارم از تنهایی بعد مرگ از اینکه بچه هامو دیگه نبینم از عذاب از قبر از ....😭
دلشکسته ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده ...به همین سادگی... دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم... بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم... تا همه فکر کنند قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است... دلشکستگی درد دارد معنا ندار
دقیقا منی یا من توام چرااینجوری شدیم عینی منی طرز فکر یکی
خیلی غصه میخورم شما چند سالته ؟
نگوووو خدامهربونه همه گناهکاریم حتی من و بقیه هیچکس پاک نیست
نماز میخونی ؟
ميزان مرگ وقتي مياد پايين كه امكانات باشه.راه درمان باشه.مردم رعايت كنن.وقتي هيچكدوم نيس مرگ و مير م ...
نه دختر خوب ، اینکه وقتی مردم رعایت نمیکنن ، ویروس بیشتر پخش میشه و آدمای بیشتری درگیر میشن درسته ، ولی کلا 80 درصد اونایی که مبتلا میشن هیچ احتیاجی به بستری شدن تو بیمارستان ندارن ، مثل یه آنفولانزا معمولی اگه تو خونه استراحت کنن خوب میشن . اینو من از دکتر شنیدم
دقیقا یکی از علت های پخش شدن سریعش هم همینه ، چون خیلیا ممکنه گرفته باشن ولی چون علائم ندارن ، یا خیلی علائم کمی دارن ، فکر میکنن ، یه سرماخوردگی سادس ، میرن این ور و اون ور بقیه رو هم مبتلا میکنن
وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم