2777
2789
عنوان

افسرده شديم تو خووووونه

390 بازدید | 46 پست

سلام بچه ها 

شما چيكار ميكنين تو خونه؟! 

من كه احساس ميكنم دارم افسرده ميشم🤦🏻‍♀️

٣ روز يه بار بسته ١٠ گيگي ميگيرم

واقعا هيچ كاري نميشه كرد😩

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من دلم داره میترکه تازه زایمان کردم دوتا بچه کوچیک همش ترس مرگ دارم دلم بیزون نمیخواد خرید نمیخواد عید نمیخواد هیچی هیچی نمیخواد فقط این ویروس بره فقط نمیریم فقط رو سر بچه هام باشم 😭😭😭😭😭

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
احساس میکنم همه جای خونه پر کروناس

منم 😓

دلشکسته  ک باشی...ساده ترین حرف ها اشکت را در می اورند...دلشکستگی پیچیده نیست...یک دل،یک آسمان،یک بغض از آرزو های ترک خورده                                                         ...به  همین سادگی...                    دلشکستگی هایم را زیر دوش حمام میبرم...    بغض هایم را زیر شر شر آب داغ میترکانم...                       تا همه فکر کنند                          قرمزی چشمانم از دم کردن حمام است...                دلشکستگی درد دارد معنا ندار 
من دلم داره میترکه تازه زایمان کردم دوتا بچه کوچیک همش ترس مرگ دارم دلم بیزون نمیخواد خرید نمیخواد ع ...

دور از جونت عزيزمممم.از همين كه تو خونه هستين از همچي بهتره.ولي مثل اينكه گفتن تا اخر شهريور ادامه داره😔

دور از جونت عزيزمممم.از همين كه تو خونه هستين از همچي بهتره.ولي مثل اينكه گفتن تا اخر شهريور ادامه د ...

یا خدا تا آخر شهریور ؟ خب یعنی قراره تا اون موقع کلی کشته بده ؟ 

همه مردم میگیرن پس 

من دلم داره میترکه تازه زایمان کردم دوتا بچه کوچیک همش ترس مرگ دارم دلم بیزون نمیخواد خرید نمیخواد ع ...

منم ترس مرگ دارم چرااینجوری شدیم 

بنی آدم موجب آزار یکدیگرند 
یا خدا تا آخر شهریور ؟ خب یعنی قراره تا اون موقع کلی کشته بده ؟  همه مردم میگیرن پس

ايتاليا تا ٦ ماه قرنطينه كامل كرده.هركي مياد بيرون جريمه ميكنن.مغازه ها فروشگاه ها ادارات همه جا تعطيله.با اون همه امكانات و سطح علمي گفته اگر همه چيز خوب پيش بره ٦ ماه طول ميكشه.ايران كه ديگه تكليفش مشخصه😩

اينايي كه رفتن مسافرت و فقط بخواي حساب كني ببين چقدر مبتلا داريم