2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 144 پست
اخه اصلا خواهرش زندگی راحت و اسوده ای نداره با اینکه شوهر بسیار خوب و چشم پاکی داره از بس حسوده با ج ...

چی بگم والا ؟

یه سری افراد که بخت و اقبال خوبی هم نصیبشون میشه اینجوری خودشون همه چیو زهرمار میکنن هم برا خودشون هم همسرشون

هی سر به راه تر ، هی سر به زیر تر ، هی گوشه گیر تر /  هر لحظه خسته تر ، هر لحظه تلخ تر ، هر لحظه پیر تر
چی بگم والا ؟ یه سری افراد که بخت و اقبال خوبی هم نصیبشون میشه اینجوری خودشون همه چیو زهرمار میکنن ...

به خاطر کمبودهایی هستش که دارن، والاه ادم سالم از زندگیش لذت میبره و زندگی و نه ب خودش نه به طرف مقابل زهرمار نمیکنه

"و تو در پناه خدایی و او هیچ وقت دیر نمیکند"

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

مهم اینه که نمیدونم چطور ثابت کنم 

عزيزم برو حتما با وكيل مشورت كن

حق مشاورش نهايت ميشه ٥٠ تومن 

اون بهت ميگه چيكار كني

واقعا اگه ديگه نميخاي زندگي كني خودتو رها كن ازون زندگي

راهاي طلاق زياده 

براي خودت شانساي دوباره بساز

حيف نيس جوونيتو هدر كني

بچت پيش اون مرد چي ياد ميگيره

ماشاءالله شما ك تو اجتماع هستي 

خواهشا دست از سر كاربري من بردارين ، جانيار و مامان janan سابق هستم
عزيزم شما ك بتوني ب دادگاه قابت كني همسرت معتاده حضانت بچه با شما ميشه

یه خانم تویه دادگاه دیدم بنده خداضعیف هم بودپوله وکیل نداشت میگفت شوهرم شیشه ایه بچه ی دوسالم رفته موادخورده بستری شده بیمارستان پنج ساله دارم میدوام براطلاق وحضانت شوهرم آزمایش رومیپیچونه بچه رم ازم میخوادبگیره بعدپنج سال یه نامه ازکمپ پیداکردم بردم قاضی گفته خب حالابروثابت کن اعتیادش مضره برارندگیتون .میگف دوبارقبله این بچم باردارشدم باکتکش سقط شد.اینم میخوادازم بگیره اون موادی که بچه خورده ام انداخته گردنه من که تومادرخوبی نبودی .براکتکاش کلی دوییده ام وهزینه کردم انقدباسندووثیقه وکش دادنه دادگاه هالفتش دادن تابچم داره به ۷سال میرسه هیچ راهی ام ندارم قاضی نشیته اونجامیگه مردبوده حق داشته بروثابت کن مضره اعتیادش فیلم وسلفی بگیرموقعه کتک خوردن .به همین راحتی 

مهم اینه که نمیدونم چطور ثابت کنم 

ببين خواهر من شوهرش خيانت ميكرد 

خواهرمو نشست تو خونش رفت مهريه شو مطالبه كرد

درحالي ك هنوز تو يه خونه باهم بودن

اون اقا هم ديد ك خواهرم مهرشو گذاشته اجرا از خونه رفت 

خواهرمم رفت دادگاه و گفت و ك شوهرش منزلو ترك كرده بيشتر ب ضرر اون اقا شد

تكليف مهريه ك روشن شد و دادگاه قسط بندي كرد اون اقا رفت درخواست طلاق داد 

اينجا دادگاه گفت حالا ك ميخاي طلاق بدي بيا تكليف مهريه شو كامل روشن كن

اونم ٤-٥ تا شاهد اورد ك من كارگرم و ندارم

خواهرمو وكيلشم رفتن دادگاه و گفتن اين داره و ميخاد فرار از دين كنه

از طرف دادگاه يه خانمي رو فرستادن براي بازرسي 

و اومد محل پرس و جو و تمام كسبه گفتن ايشون شغلش چيه و درامد داره

خلاصه اين شد ك با خواهرم توافق كرد و يه مقداري از مهريه رو داد و جدا شدن 

عزیزدلم نمی‌دونم چرا دستت اینطور ارسال شده🤔 لطفاً مجدد بفرست🙄🌹

اگربخوایم انسان گونه جدابشیم بایدحقه طلاق داشته باشیم چراکه اگه مردظالم باشه باج هم میگیره براطلاق دادنه زن

یه خانم تویه دادگاه دیدم بنده خداضعیف هم بودپوله وکیل نداشت میگفت شوهرم شیشه ایه بچه ی دوسالم رفته م ...

اره خاله منم شوهرش شيشه اي بود

ب دادگاه ثابت كرد 

دوتا بچشو گرفت و بعدم طلاق غيابي

ببين خواهر من شوهرش خيانت ميكرد  خواهرمو نشست تو خونش رفت مهريه شو مطالبه كرد درحالي ك هنوز ت ...

کاش میشدمنم اینکاروکنم .شوهرمن دادخواسته تمکین داده ولی میگه برگردی میبرمت یه روستای دورافتاده پدرتودرمیارم .(سادیسم داره میدونم که میکنه )وکیلم میگه تنهاراهه نجاتت اهرمه فشارمهریه س.

اره خاله منم شوهرش شيشه اي بود ب دادگاه ثابت كرد  دوتا بچشو گرفت و بعدم طلاق غيابي

خداروشکرکه تونسته ثابت کنه .این بنده خدامثله اینکه نمیتونست هیچجوره شوهرش بدترازشوهرمن خبره ی روزگاربود

نميدونم چرا همه ميگن مهريه بدرد نميخوره خواهر من اگه مهريه شو نميگرفت الان بايد چطور زندگي ميكرد ح ...

ببخشید اینو میگم  قصدم تحقیر نیست  ولی وقتی ادم خودش تحصلات ادامه نمیده خودشو به یه جایی نمیرسونه و اینارو فقط وظیفه مرد میدونه مسلما با مهریه سنگین و چاپلوسی توی زندگی شوهرش که یه چند دنگ از خونه بنامش بزنه راهکار دیگه ایی نداره. بد نیست یکم خودمون عرضه داشته باشیم. از ما اگه گذشت برای بچه هامون تلاش کنیم. الان دختر 15 ساله با پسر 20 ساله شوهر میکنه خو این یعنی چی. دختر تو این سن بلوغ فکری داره. استقلالیت داره؟ پخته اس؟ اصلا پسره استقلال مالی داره؟ خدمت رفته؟ اصلا بر چ اساسی این زندگی شروع میکنن من موندم! من خودم منبع درآمد دارم هر ماه جمع میکنم میرم سکه میخرم بفکر خیلی کارو به ترتیب انجام بدم منتظر نیستم شوهرخ با اسب سفید بیاد برام خرج کنه تا اون بیاد ببینه خودم واسه خودم یه پا خانمم 

چند همسری نامردی نیس؟ حضانت فرزند چی؟ حق طلاق چی؟ عدم اجازه زن برای تحصیل و سفر و کار بدون اجازه ...

میتونی قبل ازدواج هر کدوم بخوایی با شوهرت به تفاهم برسی و حق هر کدوم بخوایی بگیری. بعدش وقتی خانما واسه خودشون ارزش قائل نیستن توقع نداشته باش یکی بیاد براش ارزش قائل شه. دختر حداقل خونه باباش یه لیسانس بگیره بره شاغل شه خانمی باشه برای خودش مستقل باشه از لحاظ مالی بعد ازدواج کنه. یه خواستگار دیگه نمیتونه بگه خانم من زن خانه دارمیخوام متقابلا بهش میگن خب راه اشتباه امدی وقتی خونه پدری دختر شاغله کسی نمیتونه بهش بگه حق نداری مستقل باشه یا ادامه تحصیل بدی؟ ولی وقتی یه دختر 15 ساله شوهر میکنه فک میکنه خونه شوهره بهشته مرد هر طور دلش بخواد رفنار میکنه 

میتونی قبل ازدواج هر کدوم بخوایی با شوهرت به تفاهم برسی و حق هر کدوم بخوایی بگیری. بعدش وقتی خانما و ...

یعنی دختر قبل ازدواج بهش بگه زن دوم و سوم رو نگیر؟ خب شرع رو چکنیم؟ زندگی بالا پایین زیاد داره...اگه رفت حتی صیغه کرد کاری نمیتونیم بکنیم

دختر اگه شاغل باشه و بعدش ازدواج کنه اگه بعد از ازدواج شوهر بگه نباید بری سر کار زن مجبوره گوش بده چون شرع این اجازه رو بهش داده

تمام قوانین ضد زنه

پس بخاطر یه مهریه ک کی داده و کی گرفته نمیخاد دلتون براشون بسوزه

فمینیست هستم