خواهرم منم دقیقا مثل شما فکر میکردم برا همینم بسیار ساده گرفتم برا طرف مقابلم خرید عقد سبک مهریه ...
عزیزم من نگفتم سهاگل بگیریم. من با مهریه سنگین مخالف نیستم اگه میخواد 100 تا 1000 تا ولی وقتی ادم زندگیش جهنم باشه مهریه به چ کارش میاد؟ خیلیا رفتن مهریه بخشیدن که فقط خلاص شن. من میگم اگه مرد خوبیه نگین باید مهریه انقدر باشه بخاطر این مسئله قید طرف بزنید چون قبول نکرد. ولی واسه خرید عقد یا خرید لباس یا مراسم باید طبق خواسته من و مطابق شان من و میل من باشه. دلیل نمیشه طلایی بخرم لباسی بپوشم که دلم نمیخواد منم دل دارم یعنی چی اتفاقا برای تهیه لباس مورد علاقم کلی هم اصرار میکنم کوتاه نمیام. ولی خودم برای خودم توشه اینده یی جمع میکنم خدایی نکرده کارم طلاق کشید خودم خونه ایی داشته باشم خودم ماشینی داشته باشم مگه خودمم چمه؟
خواهر همکارم ۶۰۰ تا سکه به همراه حق طلاق و حق مسکن کجای کارید تازه خانه دارم هست تقی ب توقی میخوره میره درخواست طلاق بده شوهرش بدبخت کارمنده سادست عین برده جلوش کار میکنه نه ناهار نه شام جهزیه انچنانیم نبردش ولی تو عروسی برای پسر چنان خرجی تراشید که نگو حالا برای برادرش میگن ۱۱۰ بیشتر نباشه دنبال دختر کارمندم هستن😐
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
خدایا شکر که شاغلی منم شاغلم شکرخدا نیاز به پول شوهرم ندارم ولی به عنوان یه دوست بهت میگم مهر ...
اینمه چشم به جیب شوهر نداری افرین. ولی اینکه نمیخواد طلاق بده مسئله دو نفره نیست شما باید دلایلی داشته باشی با بزرگتر ها در میون بزاری مشکل حل شه. شما اگه طلاق میخوایی راه های زیاد هست مسلما موندن توی خونه اش و التماس واسه طلاق حوابگو نیست با وکیل صحبت کنید.
این افراد رو بهشون میگن یک بام و دو هوا هرچی خوب و پسندیده است فقط برا دختر خودشون میخوان نه برا د ...
اخه اصلا خواهرش زندگی راحت و اسوده ای نداره با اینکه شوهر بسیار خوب و چشم پاکی داره از بس حسوده با جاری و خواهرشوهراش تو دعواست و قطع رابطه همه اینها ب نظرم برمیگرده ب شخصیت خانواده ها که چطور دختر تربیت میکنن مطمیننا چنین دختری مادری عین خودش داشته و هیچجوره این ادمها رو نمیشه اصلاح کرد