2777
2789
عنوان

یه سوال در مورد مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 854 بازدید | 144 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینجوریام نیست...خدا رو شکر هنوز یه قوانینی هست به نفع خانوما

خواهرشوهر من دوساله نتونست طلاق بگیره سر مهریه

همه چیو به اسم ننه باباش کرده بود پسره قانون گف هیجی نداره اخر اییییینقد کشش دادن سر این موضوع ک کلا قید مهریشو زد

من اصلا نمیتونم سنگین قبول کنم  

نمیدونم واقعا دست خودم نیست 

خواهرم ۱۱۴ تاست 

منم میگم از این نه بیشتر نباشه  

ولی در عوض گل رز خیلی میخوام بیشتر از سال تولد و اینا  

سفر حج هم هست دیگه چی میخوایم    

خیلی هم خوبه تازه کمم هست‌....خیلی از آقایون بخاطر مهریه جرات ندارن زن دوم بگیرن.. مسخرس ولی خب یه ...

آفرین .یازمانی که مردزن روآزارمیده کلی حاضربه طلاق دادن هم نیست اونوزن میکنه اهرمه فشار.یابراگرفتنه حضانت ازیه پدرمعتادیابدردنخور.یابرای آینده ی پیری ومیانسالیه زن عالی ترین پشتوانه س .زن یک هشتم ازآهن ارثیه ش ازشوهره این یعنی هیچی .ولی مهریه کمک کنندس .یازنی که خدای نکرده چندتابچه ی کوچیک داره ومثلاشوهرش تصادف کرده اون دیه به پدرشوهرومادرشوهرمیرسه نه زن وبچه ولی مهریه اینجاکمک کنندس .نگران مردنباشیم مردذات وخلقتش اینه که کسب درامدکنه پسرای این دوره زمونه تنبل وبی مسئولیتن وگرنه مهریه دادن برامردی که بخوادکارکنه تاحقی ناحق نشه هیچی نیست .خدابیامرزه پدربزرگموازبچگی توگرماوسرمازبونه روزه کشاورزی کردتویه صحراولی مهریه ی زنش روتویه زمان حیاتش دودانگ خونه به نامش کرد.مومن واقعی اون بودزنمت کشیدولی حقی ناحق نکردبه زمانه خودشم کم پولی نبوده.

چه جالب قدیم ها سمت ما هم پول مهریه میکردن مثلا مهریه مامانم و مامان بزرگم پول بوده

مهریه چ اهمیتی داره؟ من مجردم ولی  با این حرفا موافق نیستم که شوهر با مهریه توی زندگی نگه داشت 

اگه  نخواد پایبند زندگیش باشه بزور که نمیشه. 

ولی با رسم خودمون هم موافق نیستم. بنظرم 14 تا سکه باشه با یه سفر حج و یه جلد قرآن و14 گل سرخ خوبه. 

میشه 4 تاش رو بگی؟ 

همین که مهریه عندالمطالبه س ..هر وقت اراده کنی شوهرت باید تقدیمت کنه..میدونی این چقد واسه آقایون ترسناک؟

خانوم هایی که میخوان طلاق بگیرن خیلی راحت میتونن قانونی مهریه شون رو کامل بگیرن و فرداش درخواست طلاق بدن و هیچ مردی نمیتونه شکایتی کنه..‌

اونقدم عجیب نیست منتهی تو کشور ما جوری جا افتاده که زن طلاق گرفت بدبخت میشه و به خاک سیاه میشینه حتی خیلی وقتا مشنویم یه زن باید خیانت یا بد رفتاری و دست بزن های شوهرش رو تحمل کنه چون میترسه از طلاق و آینده ی نامعلومش..ولی اینجوریام نیست...یه زن اگه مستقل باشه خیلی هم سخت نیست ..خودش سر کار میره هر ماهم که همسرش باید مهریه ش رو بده و این عالیه‌‌‌‌...

بازم میگم ما خودمون هستیم که گل به خودی میزنیم ..مردا اینطور نیستن

اون یکی پدربزرگمم فردای عروسی مهریه ی زنش روداده بهش کم پولی ام نبوده مادربزدگمم باهاش خریدوسایله خونه کرده .همین چیزا بهش عذتی داده که دانشجوهاتویه امامزاده ی نزدیکه خونشون پای درسش میشینن.مردبودن بعصی ازقدیمی هامردواقعی بعضی پسرای تنبله هوس بازبی مسئولیت الان لیاقت دلسوزی ندارن اون رویه واقعیشونم بعدهامعلوم میشه همه چیزکه الان که زن جوونه وموقعه عشق وعاشقیه نیست که ممکنه مردخودشوتویه میانسالیه زن وپولدارشدنش نشون بده.

آفرین .یازمانی که مردزن روآزارمیده کلی حاضربه طلاق دادن هم نیست اونوزن میکنه اهرمه فشار.یابراگرفتنه ...

خیلی تجربیات زندگی بدی داری. روی خوش زندگی ندیدی مشخصه. زندگی با صحنه جنگ و نبرد اشتباه گرفتی.