2777
2789
عنوان

دعوا 😱😱😱😱

| مشاهده متن کامل بحث + 710 بازدید | 97 پست

وا یعنی اون آقا انقدر بی شعوره که نمیدونه حتی دور هم جمع بشین هم‌ ممکنه باعث بیماری بشه حالا نگرانه بچه اش نگیره.خب بمون توی خونه ات دیگه مهمونی رفتنت چیه 

کاش یه روز بفهمم...من نتونستم یا واقعا نمیشد🔒

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

اصدن خودشونم دستاشونو نشستن ها قبل غذا خودم گفتم میشه دستاتونو بشورید

میگفتی بچه از دست نشستن شما بیشتر مریض میشه تا بغل داییش رفتن

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍 

شوهرخواهرشوهرت باید زن و بچش تو خونه نگه میداشت حالاکه اومده مهمونی بایدم ایتجور سرش بیاد ملت بیشعوری هستیم که هرچی مسگن بتمرگین توخونه باز گوش نمیدیم و روزگارمون هرروز داره سیاه تر میشه مثل مادرشوهر ولو من که نمیتمرگه سرجاش

خسته و عصبی و درمونده شدم کاش خداوند منو فرزندم ازین جهنم نجات میداد
یعنی ۴ تا جمله رو بلد نیستین کنار هم بچینین و واضح توضیح بدید؟

کجاشونفهمیدی عشقم بگم بهت بچه خواهر شوهرم پرید بغل داییش پدرمادرش دعوا کردن ک چرا بغل کردی اینم گف بخدا ضدعفونی کردم خودمو بازم کش دادن دعوارو

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
سلام بچه چند سالش بود؟ 

5سالشه خیلی هم پروووووهس  

حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حق‌الناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
وا خب نرین مهمونی مجبورین!

اونا اومدن

کجاشونفهمیدی عشقم بگم بهت بچه خواهر شوهرم پرید بغل داییش پدرمادرش دعوا کردن ک چرا بغل کردی ...

وا مریضن مگه؟

اگه انقدر حساسن خو بشینن تو خونشون

چاقو گذاشتن بیخ گلوشون که برن مهمونی؟

خدایا یه سریا رو اصلا شفا نده

🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀