نسیییییمجان مدیر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 عنوان دعوا 😱😱😱😱 | مشاهده متن کامل بحث + 720 بازدید | 97 پست خانواده شوهرم گفتن شام بزار میایم اونجا منم گفتم ب شوهرم زنگ بزن بگو ب مریضی بیان گف میدونی دیگه اخلاق مامانمو صدتا حرف میکنه منم گفتم باشه شام گذاشتن خواهر شوهرم با شوهرش و مادرشوهرم اومدن داشتم سفررو پهن میکردم ک بردارشوهرم اومد کلا خودشو الکل زده بود تو حیاط ما اومد خونه باز منم صدعفونیش کردم بچه خاهرشوهرم رف بغل برادرشوهرم دعوا شد!! حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔 1399/01/04 | 18:39 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بشری1990 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4434 اتفاقا خانوما ب این افرادی ک اینجوری میگن بیشتر اطمینان هست تا کسایی ک نقطه و ویرگولشونم میزارنو. خطه فاصله و هزار تا قواعده دیگه ک قشنگ مشخصه داستان نوشته واسه سرکار گزاشتن ملت خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
تينا٩٣٣ عضویت: 1397/07/06 تعداد پست: 1252 خواهر شوهرت كه انقدر حساسه روي بچه اشچرا مهموني ميره؟؟؟؟ توكل بر خدايت كن كفايت ميكند حتماً
ناخونک عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3374 تواین وضعیت میرین مهمونی؟😳😳 🍃🌺اللّهُمَّ صَلِّ علی مُحَمَّدوآلِ مُحَمَّدوَعَجِّل فَرَجَهُم🌺🍃
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 بچه خواهر شوهرت رفت بغل برادر شوهرت دعوا شد؟ لابد گفته بچه رو بغل نكن كرونا ميگيره اره اونم گف بخدا دستو صورتمو شستم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
آسمون۰ریسمون عضویت: 1398/10/29 تعداد پست: 6194 بعدش شوهر خواهرش گف چرا بچمو بغل کردی چرا از بیرون اومدی بغل کردی اونم گف بخدا الکل زدم صورتمو دستمو ... اوک که اینقد حساسه مریضه بیاد مهمونی تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز....میکشم ناز یکی تا به همه نازکنم....🥰خدایا همیشه مواظب فرشته کوچولوهام باش😍
پرنسا71 عضویت: 1397/03/21 تعداد پست: 39893 بعدش شوهر خواهرش گف چرا بچمو بغل کردی چرا از بیرون اومدی بغل کردی اونم گف بخدا الکل زدم صورتمو دستمو ... چه بی فرهنگاگه سر سوزنی شعور داشتن که تو این وضع نمیومدن مهمونی هر چه اید به سرم باز بگویم گذرد حیف ازین عمر که با می گذرد، میگذرد 💔💔
زبل عضویت: 1396/11/30 تعداد پست: 3840 بعدش شوهر خواهرش گف چرا بچمو بغل کردی چرا از بیرون اومدی بغل کردی اونم گف بخدا الکل زدم صورتمو دستمو ... حساس بود خودش پا نمیشد بیاد مهمونی یه دخمل باهوش🙄😘😍💋💄💅👗👠👒👜
پرتو۲۵ عضویت: 1396/12/02 تعداد پست: 3051 یعنی ۴ تا جمله رو بلد نیستین کنار هم بچینین و واضح توضیح بدید؟ 🍀برای سلامتی و طول عمر پدر و مادرم صلوات🍀
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 تواین وضعیت میرین مهمونی؟😳😳 اونا اومدن بخدا منم گفتم ب شوهرم بگونیام بخاطر مریضی اونم گف مامانم صدتا حرف میکنه نمیتونم بگم حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 حساس بود خودش پا نمیشد بیاد مهمونی اصدن خودشونم دستاشونو نشستن ها قبل غذا خودم گفتم میشه دستاتونو بشورید حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔
یخمک_1000_قطع_شده عضویت: 1398/10/18 تعداد پست: 3676 نفهمیدم والا 😁بیا من برات بگم همه خونه اسی بودن بچه خواهر شوهرش پریده بغل داییش اونم بغلش کرده بعد پدرو مادر بچه دعوا ک چرا بچمون بغل کردی اونم گفته کلی الکل زدم به خودم و اصلا بچه خودتون اومد بغلم
بشری1990 عضویت: 1398/11/01 تعداد پست: 4434 چ زشت خونه ی مردم یعنی چه این کارا خدایا کاش هیچوقت یادم نره تو واسم چه کارهایی که نکردی
نسیییییمجان مدیر استارتر عضویت: 1398/10/20 تعداد پست: 3862 منم فقط فهمیدم شوهرخواهرشوهرت خیلی بیشعوره خخخخ دقیقن حلالت نمیکنم💛💛💛وعده ما باشه روزی که خدا بت میگه ای بنده گنهکار حقالناس ب گردنته💔💔💔💔💔دل شکسته 💔برو حقشو ادا کن😔😔😔😔😔😔اون روز نیا پیشم بگو اون منو نمیبخشه خدا تقاصشو میده💔💔💔💔💔❤️❤️❤️❤️❤️💛💛💛💛💛سکوت کردم غرورم نشکنه 💛غرورم نشکست❤️اما دلم نابود شد😞😔