2777
2789
عنوان

عشق بی سرانجام 😐😢

255 بازدید | 4 پست

ما سالهاست که همدیگرو دوست داریم یعنی از ۱۸ سالگی که همکلاسی شدیم الان ۲۵ سالمونه اما هیچکدوممون تلاشی برای رسیدن بهم نمیکنیم ، میخوام فراموشش کنم اما نمیشه چند وقت ولش میکنم سرخودمو گرم میکنم تا از ذهنم بره اما اون دوباره میاد با روح و‌روانم بازی میکنه و بازهم سکوت اون و دلتنگی های من و این جریان چند ساله که ادامه داره برای فراموش کردنش دو سال برای ادامه تحصیل رفتم یه شهر دور که هزاران کیلومتر با شهر خودمون فاصله داشت اما فایده نداشت😢 پیر شدم به پای این عشق خواستگارمو رد کردم و میکنم هیچ کسی جز اون به چشم نمیاد😢

دقیقا مثل منی تو..ولی اشتباهتوادامه نده

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم                                                      

اشتباه نکن تا خواستگار داری بهترین شون رو انتخاب کن و ازدواج کن

این جور مردا اگه مجرد بمونی پا جلو نمیزارن،ولی اگه همسر ایده الی گیرت بیاد میان اه وناله،که عجله کردی من دوستت داشتم و...

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خودم میدونم دارم کار احمقانه ای میکنم ولی دست خودم نیست

پس بمون مثل من بعدازپشیمونی سروتوبکوب  به دیوار

❤💞بر چهره ی دلربای مهدیصلوات💞❤                       اللهم صل علی محمد وآل محمد                                           وعجل فرجهم