2777
2789
عنوان

مامانا کمک کنید

228 بازدید | 16 پست

پسرم 12 و ماه و نیمش هست ولی هنوز صداش میزنم اسمشو نمیشناسه کسایی که اطلاعی در این زمینه دارن یا بچه شون اینجوری بوده لطفا راهنمایی کنید خیلی نگرانم 

تا خدا بنده نواز است به خلقش چه نیاز... 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

حرف نمیزنه چیزای نامفهومی میگه فقط کلمه آب رو میگه ولی وقتی میگم بابا برمیگرده به باباش نگاه میکنه ولی وقتی بهش میگم بیا یا برو یا چیزی یا بشین توجه نمیکنه انگار درک نمیکنه چی میگم بقیه رفتاراش عادی هست ولی این موارد یاعث نگرانیم شده

حرف نمیزنه چیزای نامفهومی میگه فقط کلمه آب رو میگه ولی وقتی میگم بابا برمیگرده به باباش نگاه میکنه و ...

عزیزم پسر من هم تو هجده ماهگی به اسمش واکنش نداشت همراه تاخیر گفتاری و یه سری علائم دیگه که ما اصلا متوجهش نبودیم تو بررسی دکتر مشخص شد و فهمیدیم اختلال یکپارچگی حسی داره که با کاردرمانی درست میشه  برا همین میگم پیگیر باشی ایشلا که برا بچه شما چیزی نیست اما این جور مشکلات با تشخیص به موقع خوب جواب میدن

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

آمیتیس جان  شما پسرتون رو چه دکتری بردین که تشخیص اختلال داد، بعد براش چیکار کردین؟ کاردرمانی بردین الان چطوره شرایطش عادی شده؟ میتونه حرف بزنه؟ درک و فهمش مثل بچه های عادی شده؟ 

ببخشید زیاد سوال میپرسم چون خیلی دلم شور میزنه

آمیتیس جان  شما پسرتون رو چه دکتری بردین که تشخیص اختلال داد، بعد براش چیکار کردین؟ کاردرمانی ب ...

پیش روانپزشک کودکان بردیم هشت ماه کاردرمانی رفته پیشرفتش خوب بود تو درک و شناخت تو دو سال نیم جهش خیلی خوبی کرد الان که دو سال و هفت ماهشه همه چی رو میفهمه منتها هنوز تو درک بعضی افعال و ضمائر مشکل داره کلمات رو خیلی سریع یاد میگیره به اشیا اشاره میکنه اسمشون رو میگه اما کلامش ساختار نداره در کل از لحاظ کلامی از همسناش عقبه هنوز خیلی کارداره اما یادگیری بصریش از اول مشکلی نداشت الانم بد نیست

زن که باشی مهریه ات آب هم که باشد قاضی جیره بندی اش میکند آنچه نقد است فقط جان توست 

آمیتیس جان ممنون از پاسخگوییتون. 

الان اسمشو صدا میزنین متوجه میشه که برگرده سمت کسی که صداش میزنه؟ 

خوابش چطوره؟ 

خواهش میکنم

آره خیلی بهتر شده البته دوره ای تغییر میکنه برا یه مدت دوباره بی اعتنا شده بود اما الان خوبه

خوابش هم اذیت میشه برا به خواب رفتن راحت نمیخوابه یکی از علائم اختلال حسی همینه

18 ماهگی که متوجه غیر عادی بودنش شدین اصلا به اسمش توجه نمیکرد؟ دستورپذیریش چطور بود؟ ک

من گاهی که توی آشپزخونه یا اتاق هستم که منو نمیبینه و صداش میکنم دنبال صدام میاد اما وقتی پیشش هستم و صداش میکنم اصلا انگار نه انگار

یا وقتی باهاش حرف میزنم اصلا توجه نمیکنه انگار اصلا من وجود ندارم تا وقتی خودش بخواد سرشو بلند میکنه نگام میکنه و میخنده. دستورپذیری نداره یا به ندرت چیزی متوجه میشه فقط وقتی میگم توپت رو بزن میره سمت توپش یا جدیدا وقتی میگم خرگوش کوچولو رو بیار میره پیشش. روزها راحت خوابش میبره ولی شبها قبل خواب اینقد تو خودش لول میخوره که من خسته میشم دلم براش میسوزه بیشتر وقتها توی روز یا شب ازم شیر میخواد بعضی وقتها میشه که هر ده دقیقه میاد لباسمو بالا میزنه یعنی شیر میخوام که خسته میشم دورش میکنم ولی فایده نداره گریه میکنه مجبور میشم بهش شیر بدم

یه سوال دیگه بچه شما هم همه چی رو تو دهنش میکرد مثلا اسباب بازیهاش رو تو دهنش میکرد؟ یا هر وسیله ای که دم دستش بود؟ 

پسر من هر چی میدیم دستش یا خودش برمیداره تو دهنش میکنه هرچی هم بهش میگیم تو دهان نکن اصلا درک نمیکنه چی میگیم فقط کار خودش میکنه به حرف ما توجه نمیکنه، با اسباب بازیهاش هم زیاد بازی نمیکنه بیشتر وسیله هاشو تو دهنش میکنه تا بازی کنه  

نه اینجور نبود که اصلا توجه نکنه شاید از ده بار که صداش میزدم یه بارشو نگاه میکرد وقتایی که شاد بود با هم بازی میکردیم یا تو جمع خانوادم بودیم یا وقتی اسمشو با یه لحن دیگه صدا میزدم توجه میکرد دستور پذیریش هم خیلی پایین بود که الان خوب شده برا خوابش هم ممکنه طبیعی باشه خیلی از بچه ها اینجورین 

یه سوال دیگه بچه شما هم همه چی رو تو دهنش میکرد مثلا اسباب بازیهاش رو تو دهنش میکرد؟ یا هر وسیله ای ...

یادم نیست تا چه سنی اشیا رو تو دهنش میبرد ولی تو هجده ماهگی فکر میکنم دیگه چیزی تو دهنش نمیکرد فکر هم نمیکنم خیلی مهم باشه فقط اگر به جویدن اشیا علاقه داشته باشه از علائم حسیه

ببین اگر بچه به اشیا چرخنده علاقه داشته باشه دور خودش بچرخه از سر شستن ،لیف زدن ،شونه زدن بیزار باشه به صداهابلند حساس باشه یا اصلا توجه نکنه ،درد رو بیش از حد حس کنه یا اصلا نفهمه این تو جاهای مختلف بدن فرق داره یا به نور خیره بشه یا از نور بیزار باشه ،نسبت به داغی یا سرما حساس باشه یا کم حس کنه ارتفاع رو درک نکنه یا از ارتفاع بترسه کم دل و جرآت باشه اینا میشن علائم حسی 

اما اگر فقط حرف نمیزنه و درک و دستور پذیری پایینی داره تاخیر گفتاریه

ااگر هم ارتباط برقرار نمیکنه و کلا بی اعتناس خوشحالی و شادی رو متوجه نمیشه تماس چشمی ضعیفه رفتار تکراری داره این دیگه میره سمت اتیسم ، اتیسم هم کمابیش علائم اختلال یکپارچکی حسی رو داره

ممنون عزیزدلم که علائم رو کامل توضیح دادین بچه من این علائم که گفتین رو نداره فقط وقتی صداش میکنم عکس العمل نشون نمیده و درک نمیکنه چی میگم و چون معنی حرفم رو نمیفهمه دستورپذیری پایینی داره 

ممنون عزیزدلم که علائم رو کامل توضیح دادین بچه من این علائم که گفتین رو نداره فقط وقتی صداش میکنم عک ...

خواهش میکنم عزیزم ممکنه توجه شنیداریش پایین باشه در هر حال پیگیر باش نگران هم نباش ایشالا مشکلی نیست