2777
2789
عنوان

کربلایی های خوشتیپ بیاید

69 بازدید | 5 پست

من اواخر اوایل ابان احتمالا عازم باشم

مذهبی نیستم و اولین بارمه 

کل عمرمم چادر نپوشیدم  

حالا میخوام لباس محرم بخرم 

چادر بخرم یا عبا 

و از کجا 

اگر میشه قیمتاشونم بگید کدوم گرون تره فلان 

پیجی چیزی هم میشناسین بگید 

یک چیزی هم راهم بدن هم من راحت باشم

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عبا واسه خنکی توی مسیر و خرید ایناداخل حرمارو بدون چادر نمیزارن بری

من ندارم 

نمیدونم چی بخرم ایده بده

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده 😁 یک گل دیفن باخیا دارم ک خیلی دوستشدارم😉 اپدیت جدید گلم تبدیل به یک درخت شده با حدودا ۳۰ ۳۲ تا برگ ولی واگذارش میکنم به علت مهاجرت به خالم )  برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم🤍

عزیزم چقدر قشنگگ:))))

خیلی خوبه التماس دعا💕

قدر فرصتی که واست پیش اومده رو بدون اگه بدونی چندنفر آرزوشو دارن طلبیده بشن..

ببین خودت با کدوم راحتی هرکدوم مزایای خودشون رو دارن اما یه درخواستی ازت دارم لطفا اگه انتخاب میکنی این پوشش رو فقط واسه جو سفر نباشه احترامش رو هم نگه دار. خیلی خوشحال شدم از تایپیک قشنگت شبم رو قشنگ تر کرد .. مراقب خودت باش به سلامتی بری🤍

جهان که لطف ندارد ، بگو نجف چه خبر؟