2777
2789
عنوان

خیلی ناراحت شدم😟😥😥😥😥

| مشاهده متن کامل بحث + 406 بازدید | 41 پست
تک دختر باشی یکم توقع تو بیار پایین ماشین ظرفشویی نگرفته شوهرت انقد پرو خوب شد نگرفتن بابا زندگی خو ...

بابام پولشم داشت بخدا

چون جهاز انچنانی ندادن

و به جمله ی((اسراف است))

خیلی پایبند بودند

دقیقا همین پایبند بودنشون خیلی جاها منو مسخره خاص و عام کرده

#اسیر_شدیم_این_وقت_روز🙋‍♀️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا بده به روی تو اورده حالا یه ذره ظرف جمع بشه شوهرم خودش میشوره منم میگم ولش کن مگه ظرف شستن کار ...

شاید عجیب باشه اما من عاشق ظرف شستنم..

فقط چون بیکار لم داده بود گفتم بهش اینطوری بگم

اونم واقعا بی فرهنگ بازی دراورده ک به روم اورده....😥

خیلی دلخورم ازش

دیگه چیزی نگفتم... در ضمن میگه خب جهاز با خانواده تو بود... باید میدادن. از دست خانوادمم خیلی ...

نگران نباش منم دختر بزرگ خانواده ام خیلی بین من وخواهرم فرق گذاشتن ولش غصه نخور دلت رو بزرگ کن عزیزم

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون
بابام پولشم داشت بخدا چون جهاز انچنانی ندادن و به جمله ی((اسراف است)) خیلی پایبند بودند دقیقا ...

شما توقع جهاز آنچنانی داری؟

اگه کسی بحاطر اینجور چیزا مسخره کنه بینهایت احمقه با احمق جماعتم نمیشه بحث کرد

اگه خودت چهیزیه دادن بعنوان وظیفه نبینی کمتر اذیت میشی عزیزم😘

🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻🌼🌻
نگران نباش منم دختر بزرگ خانواده ام خیلی بین من وخواهرم فرق گذاشتن ولش غصه نخور دلت رو بزرگ کن عزیزم

چجوری؟

من خیلی احساساتیم

دوتام بچه کوچیک دارم...

دستام خشک شده از بس بشور بساب میکنم

کاش حداقل ماشین میگرفتن از ظرف راحت میشدم

از خانوادم خیلی دلخورم

خیلی جاها خوردم کردند

وا😑😑 تو کوردا همه چی با پسره حتی دختر یک لیوانم با خودش نمیبره خوش بحالشون من دوستم یدونه لیوانم ب ...

بخشید کرد کجا؟؟ من کرمانشاهم گفتن نصف نصف

یادمان باشد دنیا زنگ آخر نیست؛زنگ بعد حساب داریم...!
وا😑😑 تو کوردا همه چی با پسره حتی دختر یک لیوانم با خودش نمیبره خوش بحالشون من دوستم یدونه لیوانم ب ...

کی گفته تو کوردا همه چی با پسره پس ما چرا اینجوری نیست؟؟!!!! من خودم کوردم جهیزیه کامل میبریم 😏یه نفر اینجوری بوده قرار نیست همه ی کوردا مثل هم باشن

هم خودت بی شعوری هم شوهرت...  وظیفه نداشتن بهت ماشین ظرفشویی بدن هرچی دادن هدیه بوده  شو ...

از جنس شوهرمی..

قشنگ معلومه...

دختر ۱۶ ساله رو شوهر میدن انتظار داری همون دختر بره کار کنه جهاز بخره؟؟

پدر مادرم منو بزور دادن..الان ن عشقی دارم نه چیزی .فقط بخاطر ابرو باهاشم..

اگه بدونی چی کارا با من کردن واقعا نمیگفتی اینارو

شاید عجیب باشه اما من عاشق ظرف شستنم.. فقط چون بیکار لم داده بود گفتم بهش اینطوری بگم اونم واقعا ب ...

مردها همین هستن دیگه منم دیشب یه لحظه از شوهرم ناراحت شدم دیشب خیلی بارون شدید اومد هوابه حدی سرد شد که بخاری گذاشتیم بعد شوهرم توکوچه اب جمع شده بود چاه گیر کرده بود گفت توبخاری روشن کن منم دقیقا یه ساعت درگیربودم ولی بخاری روشن نشد شمعکش خراب شده بود حالا اومده بود میگفت چرا روشن نکردی من یخ کردم منم یه لحظه ناراحت شدم حتی اشکم در اومد مردها پرتوقعن 

خانم هستم نام کاربریم اسم شوهرمه اینقد همتون به کاربری من گیرندید ممنون