2777
2789
عنوان

نوزاد سه ماهه،لطفاکمک

102 بازدید | 6 پست

سلام خانوما...بچه ی من ۳ ماهه هست.از دوسه هفته بعد از زایمان تقریبا هفته ای یکبار شکمش کار میکنه بردمش دکتر گفت چون شیرمادر میخوره طبیعیه، فقط مشکل اینجاست که بعد از دوروز از دفعشدل درد میکنه و مدام بالا میاره، دیشب شربت کولیک از دادم، قطره پدی لاک میدم فایده نداره کسی بوده این شرایط رو داشته باشه؟؟؟؟؟

وای گناه داره ی هفته یبار خیلی سخته من دخترم روزی یک بار هم بکنه میگم یبوست داره درد داره.خودت چیا میخوری؟سردی یا گرمی زیاد ک نمیخوری؟گوشت قرمز؟

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

عزیزم خودت توی برنامه غذاییت چیزایی که شکم رو سفت میکنه نخور و یکم هم مواد ملین بخور مثل روغن زیتون ، خرما و شربت انجیر.اینا رو هر روز مرتب بخور

از نظر رفلاکس دکتر چک کرده نی نی رو ؟ ممکنه دل درد و بالا آوردنش از این باشه

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای گناه داره ی هفته یبار خیلی سخته من دخترم روزی یک بار هم بکنه میگم یبوست داره درد داره.خودت چیا م ...

نه راستش زیاد مراعات نمیکنم ولی دیروز که چیزی نخوردم اون همه اذیت شد

نه راستش زیاد مراعات نمیکنم ولی دیروز که چیزی نخوردم اون همه اذیت شد

تو چاییت گل محمدی بریز

فقط 23 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
فکر کنم دکترش زیاد حالیش نبود...

وقتی دل درد میگیره دست و پاش رو جمع میکنه تو دلش یا پاهاش رو میبره عقب و دلش رو میده جلو ؟یه حالت هلال بده به بدنش؟

حتما خودت اون مواد ملین رو بخور روزانه ، که از طریق شیرت بهش برسه ، خیلی تاثیر داره

وقتی یه بچه داره راه رفتن رو یاد میگیره و دائم زمین می خوره ، هیچ وقت با خودش نمیگه که شاید من برای اینکار ساخته نشدم