2777
2789
عنوان

چرا نی نی سایت اینجوری شده؟

177 بازدید | 25 پست

من از ۶ ۷ سال پیش کاربر نی نی سایت بودم به دلایل مختلف کاربریمو عوض میکردم یا رمزو یادم میرفت اون اوایل سوالا همش برای خانوما و بارداری و زایمان و این جور چیزا بود الان حوصلم سر میره میام نی نی سایت فقط یه مشت دختر پسر کوچولو و تازه به دوران رسیده میبینم که الکی دارن وقتشونو اینجا میگذرونن .خب این سایت برای مسایل مهمتره که .تو تلگرام و اینستا میتونیین در مورد رنگ لباس و قیافه زشت و غذا هم حرف بزنید .چرا اینجا؟سوال در مورد بارداری هم میپرسی یه مشت ناشی میان یه چیزی سنبل میکنن .نی نی یار های عزیز لطفا یه بازبینی و تغییری تو روند سایت داشته باشید ممنونم.

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

آخ جون دعوا

چقد دلتون پره

والا منم ناحق کاربریم ترکید😩 اینقد فحش ندادم😂

2💞سال گذشت خدا    2 ساله که منتظرم   من ناامید نمیشم خدا   تو هم نا امیدم نکن💞شنیدم که ضامن اهو شدی امام رضا   میشه ضامن منم بشی پیش خدا؟ 💞
یعنی چی دله دهاتی؟منظورت چیه؟شهریا دله نیستن خیلی با فرهنگن،پوزش از شهری های با فرهنگ، که ما دهات و ...

منظورم اون شهر و اون روستا نبود که میبینی 

منظورم از پشت کوه اومدن بعضی از کاربراست چون یه سری چیزا رو ندیدن براشون سخته باورش و گزارش میزنن