2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ای جااانم منم یه عالمه مرغ عشق دارم خیییلی بهشون برس.. تو قفسشون لونه بزار براشون الان نمیشه تخم ها رو. حا به جا کرد شاید ماده قهر کنه روشون نشینه... بیا برام بگو تا بهت بگم چیکار کنی... مرغ های منم تازه جوجه ها شون از تخم دراومده

لونه دارن تو اون تخم گذاشتن یعنی زیر اون هیچی نباید بزاریم

نه هیچی نزار هر روز دونه هاشون رو عوض کن براشون میوه بزار هرروز تاریخ داشته باش ک چه روزی تخم گزاشتن 21 روز از اولین تخم جوجه ها از تخم در میان... فقط به مادرو پدرشون برس با میوه... کاهو هفته ای یک بار بده تخم مرغ هفته ای یک بار آب‌پز کن بهشون بده جوجه ها حدودا یک هفته ای شدن لونه رو بیار بیرون اشغال هاش خالی کن دوباره بزار سر جاش... 

چه غذا هایی بهشون بدم؟ 

براشون سنگ. آهک بزار حتما... پوست تخم مرغ هم بزار.. تخم مرغ آب‌پز رنده کن بزار براشون هفته ای یکی دوبار. خیار سبز سیب فلفل دلمه کاهو ذرت سبزی تازه ازین سبزی های خورشتی و کوکو هم عاشقشون هستن و... 

ای جااانم منم یه عالمه مرغ عشق دارم خیییلی بهشون برس.. تو قفسشون لونه بزار براشون الان نمیشه تخم ها ...

من داشتم قبلا بچه شون بزرگم شد ولی کشتند بچه شونو من نمیدونستم باید چیکار کنم 😭😭

الانم دارم پلی تخم نمیزارن