2777
2789
عنوان

مدیتیشن و چاکرا چیه ؟؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 46 پست
بله دارم

خب محض رضای خدا یکم منو راهنمایی کن. 

من فقط واسه داشتن ارامش و حل کردن مشکلات روحیم و فرار از افکار منفی میخوام انجام بدم

باید چیکار کنم‌؟ از کجا شروع کنم‌؟  

خطر نداره این کار؟ 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

هیچی فقط تونستم انرژیو بین دو دستم بگیرم و قشنگ بین دو دستم مثل آهنربا کار میکنه وقت دو دستمو نزدیک ...

خوب گفتم تله کینزی خیلی تمریناتش سخته شاید در کل دنیا تعداد خیلی محدودی میتونن تله کینزی انجام بدن

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
هیچی فقط تونستم انرژیو بین دو دستم بگیرم و قشنگ بین دو دستم مثل آهنربا کار میکنه وقت دو دستمو نزدیک ...

شما رو چاکرا ها کار کردین؟؟؟  

میشه مدیتیشین همه چاکراه ها رو تو یه روز انجام داد ؟؟ 

خوب گفتم تله کینزی خیلی تمریناتش سخته شاید در کل دنیا تعداد خیلی محدودی میتونن تله کینزی انجام بدن

شما درمورد باز کردن چاکراها هم اطلاع داری؟به جز یوگا و مدیتیشن و انتقال انرژی از استاد به شاگرد راه دیگیم هست؟برای مثال برای بازکردن چاکری ششم یا همون چشم آجنا...

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

البته هنوز تمرینات بعدیو انجام ندادم شما میدونید چطور میتونم انرژیو به اجسام منتقل کنم 

البته هنوز تمرینات بعدیو انجام ندادم شما میدونید چطور میتونم انرژیو به اجسام منتقل کنم 

کتاب چی خوندین در مورد ماوراطبیعه؟

به کلکسیون لباست افتخار نکن...کلکسیون کتابات رو نشونم بده...دنیا فقط برای کسانی پوچ و خالی از امید است که نمی‌دانند چگونه نیروی عشق را به‌ انسان ها بدهند و به آن‌ها زندگی و زیبایی دوباره ببخشد...باشد که خداوند مرا از همراهی شکاکان و بد دلان بی نیاز سازد.میتونید حرفاتون رو به صورت ناشناس توی این لینک بهم بزنین   https://www.goftino.com/c/JtRmeU
کتاب چی خوندین در مورد ماوراطبیعه؟

خوندم نه زیاد اما اسماشونو الان حضور ذهن ندارم چون دو سالی هست که این مدل کتاب نخوندم یعنی وقت نکردم اگه کتابی میدونید که میتونه کمکم کنه ممنون میشم راهنمای کنید 

اره دنبال ارامشم .. :( 

بدون خدا هیچ آرامشی واقعی وجود نداره

حضرت امام تو هواپیما در برگشت از فرانسه با احتمال هزار کار از طرف رژیم به خبر نگار در جواب پرسش چه حسی داری گفت هیچی و...

ویا مامورهایی که ایشون می بردن از قم عوض ایشون اونا می لرزیدن

کاربر مرد
خوندم نه زیاد اما اسماشونو الان حضور ذهن ندارم چون دو سالی هست که این مدل کتاب نخوندم یعنی وقت نکردم ...

کتاب در آغوش نور

کتاب دندان ببر