2777
2789
عنوان

خانم هایی که بچه هاتون دیر حرف اومدن بهم یه مشورت بدید لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 251 بازدید | 21 پست

بابا دختر منم الان مهرماه دوسالش تکمیل شد الن تقریبا دو ونیم سالس تازه داره حرف میزنه تا نمیشمارو رنگا رم بلد نیست یعنی خودم بهش فشار نمیارم خودش داره کم کم یاد میگیره درست و حسابی هم حرف نمیزنه هرجا چیزی میگه‌ منو صدا میزنن میگن بیا ترجمه کن نگران نباش هنوز وقت هست چندروز هم هست که دارم بهش دستشویی رفتن رو یاد میدم که اونم انگار نه انگار

کتاب های ناصر کشاورز خوبه. ترانه های می می نی و مامانی.چند جلده تاتی کوچولو ها هم چند جلده. شنگول ...

این ترانه ها رو براش میخونی میشینه گوش میده و حفظ میشه عزیزم؟چ واکنشی نشون میده؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ما تو فامیل همسرم یه بچه هست که ۳ ماه از دخترم بزرگتره. اون خیلی کامل صحبت میکنه. همیشه خانواده همسر ...

مگه با گوشی چیا براش میزاری؟

خدایا شکرت بخاطر وجود پراز عشق همسر و نی نی نازم.خدایا عاشقتم.عاشقتم که این همه خوشبختی بهم دادی.همسری مهربون وبی نظیر.نی نی خوشگل و سالم.خدایا بخاطراین همه خوشبختی فقط و فقط به خودت مدیونم.الهی شکرت 💝💝💝
این ترانه ها رو براش میخونی میشینه گوش میده و حفظ میشه عزیزم؟چ واکنشی نشون میده؟

اوایل علاقه نشون نمیداد. فقط میخواست عکساشو نگاه کنه سریع کتابو ورق میزد. نمیزاشت بخونم. اما الان خودش کتاباشو میاره میگه بخون. نه تاحالا از کتابا چیزیو حفظ نکرده.

تنها اهنگی که حفظه ترانه به سوی تو بنان هست که اونو هم کامل نمیتونه ادا کنه اما بلده

🍃
مگه با گوشی چیا براش میزاری؟

بازی بچگونه داره تو گوشی. قصه گوش میده. میشینه فیلم های داخل گوشیو نگاه میکنه

دارم کم کم از گوشی میگیرمش اخه الان ب سنی رسیده که حرفارو میفهمه و گوش میده

🍃
بازی بچگونه داره تو گوشی. قصه گوش میده. میشینه فیلم های داخل گوشیو نگاه میکنه دارم کم کم از گوشی می ...

ممنون عزیزم ازینکه باحوصله توضیح دادی.ایشالا زنده باشی و سایت رو سر نی نی نازت باشه💝💝💝💝