2777
2789
عنوان

راجب شروع مدیتیشن راهنماییم میکنین لطفا

| مشاهده متن کامل بحث + 1668 بازدید | 34 پست
دوستم شما باید مراقبه کنین  مدیتیشن اینکه مثلا یه موزیک ملایم بذارین و خودتونو تو یه جایی ک دو ...

مرسی عزیزم پس برای چیزی که من میخوام مراقبه بهتره؟شما کانال یا کتابی که خوب مراقبه رو یاد بده میشناشین؟من دلم میخاد ذهنم درکل اروم‌شه توزندگی استرسم کمترشه حساسیتای عصبیم ازبین بره...و اینکه مراقبه هم تو جذب خواسته ها کمکمون میکنه؟

فقط عزیزم برو اول کانال چله رو پیدا کن انجام بده توپستاش نوشته من روز اول که ازطریق چشم سوم انرژی می ...

باشه حتماا همینجا خبرشو بهت میدم.ازفردا ایشالا میخوام‌شروع کنم.فقط یه چیزی من شنیدم اینکه رو چشم سومت بخوای یهو کارکنی ممکنه خطرناک باشه ینی تو همون نینی سایت شنیدم.چون چشم سوم همون چاکرای شیشم بدنه که میگن چاکراهارو اگه میخوای بازکنی باید اصولی و به نوبت باشه وگرنه یهو بپری چشم سوم خیلی خطرناک میشه.میخوای باز بیشتر تحقیق کن منم تحقیق میکنم بهت میگم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط عزیزم برو اول کانال چله رو پیدا کن انجام بده توپستاش نوشته من روز اول که ازطریق چشم سوم انرژی می ...

راستی یه سوال دیگم اینکه الان شما ارامشت نسبت به قبل از شروع چله بهتره واقعا؟

باشه حتماا همینجا خبرشو بهت میدم.ازفردا ایشالا میخوام‌شروع کنم.فقط یه چیزی من شنیدم اینکه رو چشم سوم ...

باشه عزیزم اگه نمازاینا بخونی تاحدودی مهر باعث تحریک شدنش میشه اگ نماز خون هستی کمی فعال هست

مرسی عزیزم پس برای چیزی که من میخوام مراقبه بهتره؟شما کانال یا کتابی که خوب مراقبه رو یاد بده میشناش ...

بله عزیزم اگه عادت کنین مدیتیشن یا مراقبه رو انجام بدین مرتب حداقل روزی یه بار ارامش وارد وجودتون میشه 

راستش من کتاب خاصی نخوندم فقط گاهی وقتا ساعت ۱۱شب یا موقع خواب یا هروقت بتونم عمل دم و بازدم با تمرکز روی تنفس انجام میدم 

بله عزیزم میتونین حین مراقبه تجسم خلاق در مورد خواسته هاتونم داشته باشین 

من حین مراقبه معمولا پاکسازی میکنم

دوستم فک کنم  شما باید مراقبه کنین  تا جایی ک میدونم مدیتیشن اینکه مثلا یه موزیک ملایم بذ ...

اره منم قبلا روی تنفس ویه مدت رنگ چشم سوم که ابی هست روی اون تمرکز میکردم کلا خیلی خیلی خوبه انگار ذهن خالی خالی خالی میشه ویه ارامش خیلی خوبی داره ادم اماده میشه کارهاشو بهتر انجام بده

راستی یه سوال دیگم اینکه الان شما ارامشت نسبت به قبل از شروع چله بهتره واقعا؟

اره خیلی ومزیتش اینه که هم حال روحی ادم خوب میشه همم ازفرشته سلامت وارامش و هرفرشته ای درخواست هاشو میکنه

بله عزیزم اگه عادت کنین مدیتیشن یا مراقبه رو انجام بدین مرتب حداقل روزی یه بار ارامش وارد وجودتون می ...

ممنون حتما انجام میدم اتفاقا میخوام هرروز براش وقت بزارم.شما با تجسم خلاق تو مراقبه یا مدیتیشن تونستین به خواسته تون برسین؟میشه یکم راجع به پاکسازیهم توضیح بدین؟یکم به قانون جذب اشنام اما کامل نفهمیدم پاکسازی چیه.ببخشید سوالام زیادشد😅

اره منم قبلا روی تنفس ویه مدت رنگ چشم سوم که ابی هست روی اون تمرکز میکردم کلا خیلی خیلی خوبه انگار ذ ...

دقیقا،دوستم این کانال ک گفتین برا تلگرامه؟

و اینکه مدیتیشن و مراقبه چون ذهن رو آروم میکنه باعث میشه واقعیات الهی و معنوی رو بیشتر ببینه در واقع بصیرت انسان رو فعال میکنه

حتی خواب‌ها صادقه میشه و حس ششم قوی 

باشه عزیزم اگه نمازاینا بخونی تاحدودی مهر باعث تحریک شدنش میشه اگ نماز خون هستی کمی فعال هست

تازگیا میخونم اره اتفاقا شنیدم کلا واسه انرژی بدن خوبه و واسه تمام چاکراه ها

ممنون حتما انجام میدم اتفاقا میخوام هرروز براش وقت بزارم.شما با تجسم خلاق تو مراقبه یا مدیتیشن تونست ...

پاکسازی هم یه اهنگ مدیتیشن بدون کلام میزاری مثلا صدای دریا صداهای موزیک چینی هندی بزنی تونت میاره ذهنتو کاملا خالی میکنی به هیچی فکرنمیکنی بعد یا باریتم اهنگ یا صدای تنفست یارنگ چاکراهای درونیت یا یه ساحل تمرکز میکنی اینجوری ذهنت کاملا پاکسازی میشه برای قانون جذبم موزیک باریتم های مخصوصش هست که بااون موزیکا چیزی رو که میخوای کامل میاری جلوی چشمت ویجوری تصور میکنی انگار واقعت وجود داره،من وقتایی که پاکسازی میکنم حس میکنم کنار یه ساحلم وتا وقتی چشامو بازنکردم واقعا فکر میکنم تویه سااحلم زیرم پرشنه نسیم میاد بعدش ذهن کامل پاکسازی میشه خیلی خوبه

دقیقا،دوستم این کانال ک گفتین برا تلگرامه؟ و اینکه مدیتیشن و مراقبه چون ذهن رو آروم میکنه باعث میشه ...

بله کاملا درسته من دوروزه این کانالو پیدا کردم  اول مراقبه داره تجسم داره واین که فرکانس خودمونو میبریم بالا و اون نور وانرژی فرشته رو با چشم سوم کامل دریافت میکنیم شاید باورتون نشه ولی من جدا وقتی داشتم دریافت میکردم قسمت چشم سومم تحریک شده بود وحس میکردم اگه شماهم انجام دادین تجربتونو اینجا بنویسین