2777
2789
عنوان

خسته شدم از زندگی با کسی که فحاشه

| مشاهده متن کامل بحث + 535 بازدید | 31 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خدا کمکت کنه . وقتی همه راهها رو رفتی و ادم نشده برو درخواست طلاق بده عزیزم هیچی ارزش نداره جوونی و ...

یک سال درگیر همون درخواست طلاق بودم. هر روزی هم که مرخصی میگرفتم برم دادگاه صدای رییسم درمیومد که تو چقدر مرخصی میری دیگه شورشو درآوردی. بعد یه سال که جواب دادگاه اومد که چون خوانده راضی نیست طلاق صورت نمیگیره دیدم واقعا نمیشه انگار

شوهر منم الان شوخی خرکی کرد نیشگون گرف من جیغ زدم بمن فحش میده دهاتی فرهنگ اپارتمان نداری به خانوادمم فحش داد

اصن موندم چجوری اینجوری میشه

کار های خیر کوچیکتون رو اینجا بگید تا یادبگیریم ازهم https://www.ninisite.com/discussion/topic/6411735/%D9%84%D8%B7%D9%81%D8%A7-%D8%A7%D8%B2-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%DB%8C%D8%B1-%D9%88%DA%A9%D9%85%DA%A9-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%DA%A9%D9%88%DA%86%DA%A9-%D8%AE%D9%88%D8%AF-%D8%A8%D9%86%D9%88%DB%8C%D8%B3%DB%8C%D8%AF-%D8%B4%D8%A7%DB%8C%D8%AF-%D8%A7%DB%8C%D8%AF%D9%87-%D8%A7%DB%8C-%D8%A8%D8%A7%D8%B4%D8%AF-%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%AF%DB%8C%DA%AF%D8%B1%D8%A7%D9%86?page=1
به خاطر بچت به فحشهاش بی تفاوت باش آدمایی مث اینو باید بی محلی کنی بزار خودشو خالی کنه با اون فحشها ...

پول دادم بهش که پوشک بخره واسه دخترم. آخه همه خرجا رو هم من میدم رسیدشو دیدم که ۷۸ تومن خریده از من ۱۱۰ تومن گرفته‌. این دزدیاش تو همه چیز هست

پول دادم بهش که پوشک بخره واسه دخترم. آخه همه خرجا رو هم من میدم رسیدشو دیدم که ۷۸ تومن خریده از من ...

ای بابا تو باید فک کنی این آقا اصلا وجود خارجی برات نداره هر کاری داری خودت انجام بده ازش هیچی نخواه هیچی

یک سال درگیر همون درخواست طلاق بودم. هر روزی هم که مرخصی میگرفتم برم دادگاه صدای رییسم درمیومد که تو ...

بگو فحاشه وسایل میشکنه بگو تعادل روحی روانی نداره وکیل بگیر تا بتونی سرکارت هم بری گلم بگو تهدید میکنه ..

نگران نیستم .همه چیز درست میشود.آب ریخته روی زمین،جمع نه اما خشک میشود.قلب شکسته خوب نه اما ترمیم میشود.وهنوز هم میتوان در گلدان شکسته گل کاشت.
ای بابا تو باید فک کنی این آقا اصلا وجود خارجی برات نداره هر کاری داری خودت انجام بده ازش هیچی نخواه ...

دقیقا. همش میگم اگه آدمم کشته بودم دیگه تاوانش اینقدر زجر نبود. من تاوان کدوم گناهمو دارم اینطوری پس میدم