2777
2789

بچها ماچندماه خونه خریدیم این پیرمردهمسایه طبقه پایینی ماهست.زودترازما خریده ما طبقه3 هستیم اونا2.بچم خیلی کم میدوه بخدا برای که اذیت نشن همش سرشو میکنم تو بازیهای کم تحرک اما گاهی اوقات راه میره یا میدوه ماشالا استخوناش ستگینه کم صدا میده.حالا یه مراسمی برامون راه انداخته که میرم شکایت میکنم و اونم دخترم که میدوه میزنه تو دیوار و دادمیزنه.چیکار کنم روانیم کرده

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بپر بهش رو بهش نده نمیتونی بچتو ببندی بره شکایت کنه هیچ غلطی نمیکنه بی فرهنگ بگو ناراحتی بسلامت رو بهش نده که برای من پیش اومد مجبور شدم اثاث کشی کنم اگه از اول جلوش میموندم پرو نمیشد

بگو برو شکایت کن خوب نمیشه بچه هارو یجا بند کرد بچه خودمم بدو بدو میکنه مال طبقه بالایی هم بدو بدو م ...

اصلا درک نمیکنه.بخدا شوهرم ماموریته الان چنان زد تو دیوار که حالم بد شد تنم لرزید

نمیدونم بچه شما درچه حده سر و صداش

ولی همسایه کناری ما دو تا بچه داره اگه سرصدا کنن من مشکلی ندارم میگم بچن گناه دارن ولی مثل اسب یکسره در حال دویدنن از سر شب تا یک دو شب

خدایا شکرت شکرت هزار بار شکرت خدایا به سلامت بیاد بغلم🥰🥹

حالا از شهر کوچیک اومده نباید از سرصدا شاکی بشه ینی؟ 

رفتارش و طرز گفتنش بد بوده. 

وگرنه باید دید بچه های شما چ تایمی سرصدا دارن

صدای بالا راحت میاد پایین. من خودمم طبقه دومم و طبقع بالایی بچش رسما سم داره تق تق. ولی فعلا صبوری میکنم.... 

کودک همسری فقط به یه کودک آسیب نمیزنه دومینو وار نسل اون کودک رو از عشق و علاقه و شناخت حقوقش محروم میکنه. درواقع تمام نسل بعد از اون کودک رو از داشتن والدین آگاه و عاشق و مسئولیت پذیر بی بهره میشن.#نه_به_کودک_همسری❤️وقتی جواب بی ادبیتو نمیدم ینی در شأن من نبوده همکلام بشم باهات، وگرنه جواب برای  امثال تو  فراوونه... 😊

بگو گ و ه نخر بگو برو شکایت کن ببینم تفم تو روت میندازن یا نه بگو دفعه دیگه داد بزنی حالتو جا میارم مگه شوهرت خونه نیست بهش بگو بره جدی حرف بزنه بگو نفهم بچه اسمش روشه بچس 

نترکون دیگه سومین کاربریمه نی نی یار  عالم از شور و شر عشق خبر هیچ نداشت فتنه انگیز جهان غمزه جادوی تو بود   خدایا شکرت بابت داشتن یه پدر و مادر دلسوز و یه همسر مهربون دو تا وروجک شیطون فقط تنها چیزی که خدا جون ازت میخوام سلامتی خانوادمه همین   اقایون محترم درخواست دوستی ندید   
دخترم 3سالشه.باهاش صحبت میکنم.بخدا خود همسایمون تا2شب صدای تی وی هست و صبح زودم تی وی و داد و اواز.ت ...

بگو یبار دیگه صدای نکرتو انداختی توی ساختمون ازت شکاست میکنیم.اگه قرار به فرهنگ اپارتمانه خودتم خفه شوپس