2777
2789
عنوان

همسایمون بخاطر راه رفتن بچم داد میزنه

| مشاهده متن کامل بحث + 1030 بازدید | 51 پست
خانه سالمندان که نیست داریم زندکی میکنیم 

وا خب نباید ازار بده صداش 

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

محل نده. بهش بگو اگه واست مهمه یا ویلایی بخر یا طبقه آخر که کسی مزاحمت نباشه. یه بار که تو هم شاکی ب ...

وا یعنی چی خیلی بی منطقه اینحرف اینابرن ویلایی

کاش هیچ وقت آدمی که سهممون نیست،مِهرش به دلمون نیوفته .دلم واسه جوونیام تنگ شده همون روزایی ک دارن میرن و هیچ وقت نیومدن .... :)      
همسایه ماهم خیلی کم سروصدان ولی ماهم رعایت میکنیم زمانهایی که همسرشون ازسرکارمی اومدن خونه برای استر ...

پرسیدیم اخه میگن اصلا نباشه.مثلا 9صبح میگه 12 میگه 5عصر میگع هرساعتی که بگید

محل نده. بهش بگو اگه واست مهمه یا ویلایی بخر یا طبقه آخر که کسی مزاحمت نباشه. یه بار که تو هم شاکی ب ...

این حرفتون کاملا خلاف قانونه اگر ازش شکایت کنه وحرفش ثابت بشه میتونه براشون حکم تخلیه بگیره در ضمن کسی که نمیتونه قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت کنه باید بره خونه ویلایی بگیره

داره عزیزم.ایشون توی امارتمان تاحالا نبودن ربط نداره بنطرتون

بله همسابه منم ازدهات اومده بود بعد هی به ما میگفت ساکت...خب خونه های دهات همکف هستن و دربستی مال یه خانواده اینا عادت ندارن

مدیر ندارید؟برید شورای حل اختلاف مشکلتون حل کنه بنگاهم دیدم میرن

پرسیدیم اخه میگن اصلا نباشه.مثلا 9صبح میگه 12 میگه 5عصر میگع هرساعتی که بگید

محلش نده کل ساختمونو نخریده اتفاقا بزتر بچت هی بدوعه اگه زر زد بگو ناراحتی برو طبقه اخر خونه بگیر 

اون قبل ازما خرید خونه رو میتونست بیاد واحد بالایی تر

اخه بالاتر یا پله دارید یا اسانسوره گرونتره نمیشه گفت عزیزم باید مراعات همو بکنیم 

بگو برو شكايت كن انقدر بايد بره و بياد كه بى خيال ميشه كاريم نميكنن

طبقه بالايى ما هم دو تا پسر شيطون داره بعضى وقتا مرده داد ميزنه كه ندويد . ولى بچن ديگه ! 

✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد  «گاندی» 

حق باهمسایتونه .صدای تلویزیونوباصدای پای بچه مقایسه نکن. قرارنیست بچه توسراون بدبختا خودشوتخلیه کنه والاادم آرامش میخواد. بایددددبرای بچت وقت بذاری وببریش پارک ومهدکودک وخانه بازی و....(بعدازکرونامنظورمه )آپارتمان جای بازی کردن نیست واین حق الناسه واوناهم گناه دارن ونیازبه ارامش دارن. 

❤💖💛💚