بچها ماچندماه خونه خریدیم این پیرمردهمسایه طبقه پایینی ماهست.زودترازما خریده ما طبقه3 هستیم اونا2.بچم خیلی کم میدوه بخدا برای که اذیت نشن همش سرشو میکنم تو بازیهای کم تحرک اما گاهی اوقات راه میره یا میدوه ماشالا استخوناش ستگینه کم صدا میده.حالا یه مراسمی برامون راه انداخته که میرم شکایت میکنم و اونم دخترم که میدوه میزنه تو دیوار و دادمیزنه.چیکار کنم روانیم کرده
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
محل نده. بهش بگو اگه واست مهمه یا ویلایی بخر یا طبقه آخر که کسی مزاحمت نباشه. یه بار که تو هم شاکی ب ...
این حرفتون کاملا خلاف قانونه اگر ازش شکایت کنه وحرفش ثابت بشه میتونه براشون حکم تخلیه بگیره در ضمن کسی که نمیتونه قوانین آپارتمان نشینی رو رعایت کنه باید بره خونه ویلایی بگیره
طبقه بالايى ما هم دو تا پسر شيطون داره بعضى وقتا مرده داد ميزنه كه ندويد . ولى بچن ديگه !
✨دیشب شاهد بحث بین 2 نفر بودم و یکیشون گفت : تو انقدر خودتو نمیبینی که حتی از ظرف بیسکویت روی میز شکسته هاشو برمیداری میگی سالماش باشه برای بقیه.. خواستم بهت بگم حواست اول از همه به خودت باشه، فداکاریهایی که میکنی مرز داره.. اگر از مرزش رد بشی هم خودت رو ازار میده هم بقیه رو.... خودت رو فراموش نکن تو در نهایت فقط خودت رو داری✨.📍📍📍📍📍📍اگر موافق کشتار و ازار حیوانات و مخالف حامی حیوانات هستی اصلا نه من رو ریپلای کن نه سعی کن قانعم کنی وقت من با ارزش تر از همکلام شدن باتوست 🤫📍📍📍📍📍📍عظمت یک ملت و پیشرفت اخلاقی آن را میتوان از نحوه ی برخورد انها با حیوانات قضاوت کرد «گاندی»