2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم چیکار‌کنم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 40 پست
مثلا قبلا که بچه نداشتم. شوهرم ناهار نمیومد خونه. منم انداره یک نفر برای خودم غذا درست کرده بودم. یه ...

والا شوهر منم گاهی یعنی شاید تو این سه سال انگشت شمار پیش اومده که وقتی غذا خوب بوده میگه سکم بذار ببرم خودمم مشکلی ندارم.مامانش هم گاهی برای ما غذا میده.منتها درمورد شما از زمین به آسمون میباره.

با اخلاقی که شوهر شما داره نمیشه بگی نبر فقط باید از سرش بندازی.الان چون میگی بخاطر بچه هات زیاد درست میکنی وقتی غذات آماده شد اون مقدار که بچه ها بعد شام میخورن را جدا کن بذار داخل فر که توی دید نباشه.یه استکان برنج برای یک نفر کافیه پس حسابی تنگش را بگیر و فقط به اندازه خودتون درست کن بعدم شوهرت که گفت غذا ببرم بگو شرمنده به اندازه خودمون درست کردم بعدشم بچه ها گرسنه میمونن براشون کنار گذاشتم.اگه چیزی موند براشون ببر. نهایت میخاد بهش بربخوره؟میخاد ناراحت بشه؟میخاد دعوا کنه؟میخاد دستت را بخونه؟بذار هرکاری میخاد بکنه.اگه شروع کرد سرزنش و دعوا بگو من غذایی که درست میکنم را اندازه نیاز خودم درست میکنم بجای اینکه بچه هات برات الویت باشن مادرت شده الویت من تا کی میتونم بجای 4نفر اندازه 6نفر غذا بپزم...

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شما باید همون روز اول که اینکارو کرد باهاش یه دعوای حسابی میکردی و بعد اونم هرگز اجازه چنین کاری نمیدادی.خشت اول چون نهد معمار کج،تا ثریا میرود دیوار کج...بعضی شبام بگو بریم بیرون غذا بخوریم.بعضی وقتام کارو بهونه کن بگو امروز نتونستم چیزی درست کنم اما غروب که میشه بچه هارو با یه چیزی سیر کن .یه تخم مرغی عدسی سیب زمینی آب پز بذار.انشاالله که از این عذاب راحت میشی

شما باید همون روز اول که اینکارو کرد باهاش یه دعوای حسابی میکردی و بعد اونم هرگز اجازه چنین کاری نمی ...

انشالله

‌فقط دعا کن برام من برم از این خونه. فقط همین مورد نیست که. کلی دعوا داریم با خانوادش. 

انشاالله.اگه بری که کلا راحت میشی.دیگه با دوتا بچه خونه مادرشوهر واقعا سخته

اره واقعا. روانی شدم. الان یه ساله زدم به در بیخیالی. داشتم از غصه خودمو میکشتم. دیدم نمیشه اینجوری زندگی کرد. فعلا بیخیالم. 

الان ما دوتا بچه داریم. که تا وقتی بخوابن چند بار غذا میخورن. درک نمیکنه. خودش میدونه ها ولی باز میگ ...

رلست میگه تحقیق کنید شوهر من کم مونده رنگ شورتمم به خانوادش بگه دیروز گن پوشیدم صد بار بهش گفتم نگیا بار رفت گفت انقدر از مرد بیشعور بدم میاد بببین من کم درست میکردم فقط یک روز در هفته بعد کردمش دو روز بعد کم کم فقط دو روز غذا میدادم میبرد بعد هم میرفتم خونه اونا غذا یا نون یا حتی میوه از مادرشوهم میگرفتم مبگفتم دستمون تنگه دیگه خودش خجالت کشید و غذا نگرفت البته بازم شوهرم میبره ولی خیلی از قبل بهتر شدع