2777
2789
عنوان

بچه ها با شوهرم چیکار‌کنم راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 433 بازدید | 40 پست

والا منم هر چی درست میکنم از طرز غذا خوردن همسرم میفهمم خوب و خوشمزه بوده،ولی مادرشوهرم یه جوری میخوره انگار آشغال گذاشتن جلوش.انقدر بدم میاد از این حرکتش.

همون اولش به شوهرم گفتم حسم رو اون میگه اشتباه میکنی ولی خودش مامانش رو بهتر از من میشناسه

شما هم به جای خودخوری با شوهرت صحبت کن ،چرا تو ناراحت میشی اون نمیفهمه ولی تو باید درک کنی اونو که مبادا ناراحت بشه.

حرفت رو اینجوری شروع کن بگو میخوام یه چیزی بگم ناراحت نشو منظوری ندارم اونم مادرت هست درکت میکنم بعد حرف دلت رو بزن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کم درست کن بگو امشب کم درست کردم اگه چیزی موند ببر براشون.حالا گاهی وقتا مثلا هفته‌ای دوبار بیشتر درست کن که خیلی هم ضایع نباشه بفهمه از روی قصد کم درست میکنی.بعضی وقتام یه غذای سردستی مثل کوکو،املت،لوبیا تن ماهی درست کن اگر گفت ببرم بگو عزیزم این غذا که سادس زیاد هم درست نکردم...کم کم هفته‌ای یه بار بیشتر غذا بپز و بعدم کلا عادتش بده به کم غذایی

.واقعا من تعجب میکنم چقدر یه مرد با یه مرد دیگه متفاوت هست.مادرشوهر من بااینکه زن خوبیه گاهی که به شوهرم میگه ناهار چی خوردی شوهرم با شوخی میگه غذا.یعنی من این اخلاق را تو هیچکس ندیدم خود من گاهی وقتا لو میدم چی خوردم.همه خواهراشم میگن مهدی چیزی از خونش به کسی نمیگه

والا منم هر چی درست میکنم از طرز غذا خوردن همسرم میفهمم خوب و خوشمزه بوده،ولی مادرشوهرم یه جوری میخو ...

(یه بار‌ سر شب رفتم خونه مادرش. همسایمونه. بعد دیدم شام اوردن. اصرار که تو هم بیا بخور. منم هرچی گفتم خودم غذام رو گازه ممنون. ولی اصرار کردن. منم گفتم باشه و خوردم.

بعد که اومدم خونه عذاب وجدان گرفتم که اونا سیر نشدن. غذای خودمو فرستادم براشون. یعنی به شوهرم دادم ببره. بعدا شوهرم داشت با داداشش حرف میزد من شنیدم. میگفت مامانش میگفته این دیگه چه غذاییه و همینارو داده تو خوردی که لاغر شدی و از این حرفا.)

میخواستم بهت بگم که خود شوهرم میدونه اینا چه ادم هایین و پشت سرم حتی به شوهرم حرف هاشون رو میگن ولی بازم شوهرم خیلی خودشیرین طور میگه غذا بکش بده ببرم.

(یه بار‌ سر شب رفتم خونه مادرش. همسایمونه. بعد دیدم شام اوردن. اصرار که تو هم بیا بخور. منم هرچی گفت ...

ینی به روش نیاوردی که حرفاشون رو شنیدی!!

همون جا باید قضیه رو تموم میکردی برای همیشه.

به خدا انقدر مظلوم نباشید.وقتی طرف درکتون نمیکنه شما هم مثل خودش باشید.(نه اینکه بری زندگیت رو داغون کنیا  ،ولی کم کم شروع کن ،ناراحتیت رو بگو به زبون بیار

وا.چرا زشت باشه.مگه اونا هرچی درست میکنن برا شما میارن؟

نه زیاد. ولی خب اونا هم میارن. امروز مثلا اش اوردن برام. من عصری کیک درست کردم براشون تو ظرف گذاشتم. ولی الان شوهرم میگه. مامانم از کیک هات خیلی تعریف کرد غذا بکش براشون ببرم. 

خودشیرینه. دلش میخواد همش تعریف کنن ازما

کم درست کن بگو امشب کم درست کردم اگه چیزی موند ببر براشون.حالا گاهی وقتا مثلا هفته‌ای دوبار بیشتر در ...

چه خوب. خوشبحالت. ما که نصف سال قهریم و اصلا همدیگرو نمیبینیم. نصف دیگه سال هم مشغول خودشیرینی.

البته الان به نسبت قبلا ها خیلی خیلی اوضاعمون بهتر شده

کم درست کن بگو امشب کم درست کردم اگه چیزی موند ببر براشون.حالا گاهی وقتا مثلا هفته‌ای دوبار بیشتر در ...

مثلا قبلا که بچه نداشتم. شوهرم ناهار نمیومد خونه. منم انداره یک نفر برای خودم غذا درست کرده بودم. یهو شوهرم برای ناهار رسید خونه. حالا منم گرسنه. غذا برای ۲ تاییمون هم کم بود. بعد مامانش تنبلیش شده بود. زنگ زد به شوهرم غذا چی دارین یکم بیار واینا. اینم همه ی غذا رو ریخت تو بشقاب برد براشون. هیچوقت یادم نمیره. 

الان خیلی خیلی از اون روزا بهتر شده. ولی هر از گاهی میگه یکم بده ببرم. خب من عصری کیک فرستادم دیگه. غذا هم بفرستم؟ نمیدونم چی بگم به شوهرم که مثل شوهر تو بشه.

الان هم عید به عید میرم خونشان چون خیلی دخالت میکنند  

خوشبحالت. من که دق کردم تو این خونه. کلی حرف زدیم دعوا کردیم. ولی هنوز اینجاییم. منم امیدوارم که وقتی از اینجا رفتم همه چیز درست میشه.چند ماهه که واقعا به فکر رفتن افتادیم ولی بازم خدا بزرگه چیزی معلوم نیست هنوز

تو چند وقت پیش مادرشوهر‌نشستی؟