2777
2789
عنوان

اختلاف قدی خیلی زیاد با کسی که دوستش دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 723 بازدید | 34 پست
اخه بین سی تا سی و پنج خیلی زیاده نه ؟  حالا تا ۲۰ سانت میشد خوب بود

عزيزممممم

من ١٥٥

همسرم ١٩٠

٣٥سانت اختلاف قدممونه 

تا الان نشده يكبارم همسرم بگه عيب داره يا زشته يا....

طرفتم چشم داره ديگ ميبينه اگه دوست نداشت خوب ميرفت دنبال زن قد بلند 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اخه بین سی تا سی و پنج خیلی زیاده نه ؟  حالا تا ۲۰ سانت میشد خوب بود

اگه خوبیهاش بیشتر از ضعف هاش باشه ظاهرش زیاد مهم نیست بخصوص که میگی عاشقشی

فقط شما به کفش پاشنه بلند احتیاج دارید

در ضمن بعد از یه مدت تو ذهن ها جا میافته و دهن مردم هم بسته میشه .شما بهتره تو هیچ شرایطی به خاطر حرف مردم لگد به بخت خودت نزنی

منم آرزو دارم. ای خدا میشه زودی به آرزوم برسم؟با تشکر❤️
دیگه در این حد اختلاف ندارید که😶 برو خوش باش بی خیال 

وای خاک عالم ب سرم دقیقا همینجوریم 

البته یه کوچولو عضلاتش ازین اقا کمتره و قدشم ۱۹۰ یا ۱۹۵ ایناس . اینجور دیده میشیم دقیقا

از ماست که بر ماست 

اجیم ! خواهر من شوهرش ن تنها قد بلنده بلکع هیکلیم هس ! عین بادیگارد ابجیم میومنع😂😂 ولی خیلی قشنگن ! از این فکرا نکن اکثرا دوس دارن اینجور کاپلارو♡

خدایا ! اینجا و این جوری زندگی کردن ⏳تو سلیقه من نیست 😒یه فکری بکن ....!!!

همه چیز بستگی به طرز فکر خودت داره باید حس بدی نداشته باشی وگرنه بعدا هم اذیت میشی وگرنه مردم هر کار بکنی حرف میزنن

یا صاحب الزمان آقاجانم ادرکنا و لاتهلکنا💚👇🏻        https://eitaa.com/joinchat/2844198203C1920725403                 لینک گروه ختم قرآن به نیت فرج آقای مهربونمون  👆                  این مرده دل ...💔این خسته جان.... 😔 دارد تمنای تو را یا صاحب الزمان عج الله ❤  اللهم عجل الولیک الفرج به حق زینب کبری سلام الله علیها🤲🏻🥀درد بی درمان شنیدی؟! حال من یعنی همین 💔بی تو بودن درد دارد... میزند من را زمین 😭