2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم قیمتای حدودیشونم میدونی؟ البته قیمت زیاد مهم نیست واسم فقط مهم اینه که برجسته تر کنه. کدومش ...

هدی بیوتی گمونم بالای ۴۰۰

لایم کرایم و اسمش باکس کمترن

بله دارن کلا مدلایی که برجسته کنه لب رو

تیکر تولد چهار سالگی پسرم
من ۴ساله ازدواج کردم ولی خجالت میکشم رژ رو پررنگ و کامل بزنم خیلی ایراد میگیرن خانوادم و اطرافیان&nb ...

منم نمیخام پر رنگ بزنم فقط میخام یه کوچولو برجسته تر شه. آخه لبای من نازکه😖😖😖

هدی بیوتی گمونم بالای ۴۰۰ لایم کرایم و اسمش باکس کمترن بله دارن کلا مدلایی که برجسته کنه لب رو

خب برم چی بگم. بگم تو مغازه اون مدلی رو از این مارکها بده که برجسته کنه یا اسم خاصی داره؟؟

خب برم چی بگم. بگم تو مغازه اون مدلی رو از این مارکها بده که برجسته کنه یا اسم خاصی داره؟؟

فکز نکنم هدی بیوتی اصل اینجا باشه باید از انلاین شاپهای بگیری

که بنظرم از امریکا بگیر

من تست کردم هم دوبی هم ترکیه هم امریکا به مراتب امریکا کیفیتش بیشتر بوده

فکز نکنم هدی بیوتی اصل اینجا باشه باید از انلاین شاپهای بگیری که بنظرم از امریکا بگیر من تست کردم ...

آخه آنلاین بلد نیستم😖😖😖 مارک دیگه نیست بشه از ایران حضوری گرفت؟

آخه آنلاین بلد نیستم😖😖😖 مارک دیگه نیست بشه از ایران حضوری گرفت؟

اخه من نگرفتم خیلی نمیدونم

جون بنظر من همه لوازم ارایشای موجود اینجا فیک و حیف پولن

بدترین درجه کیفیتا وارد میشه