2777
2789
عنوان

براتون پیش اومده؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168 بازدید | 21 پست

بچه بودم داداشم بهم تهمت زد که کلید مغازه که توش کار میکنه رو دزدیدم .....عصرش رفت مغازه همون تهمت به خودش زدن.....داداش کوچیکمم همین فکرو درموردم میکرد تو کارش بهش تهمت دزدی زدن.....با ی پسره بودم قصد ازدواج باهام نداشت اما بهم نزدیک میسد و وابستم کرد و خیانت میکرد.....عین خیالش نبود دوماه بعد به غلط کردن افتاد گفت هزارتا بلا سرم اومده دارم تقاص پس میدم......

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اون موقع ها که بیکار بودم خونه هر کی از فامیل میرفتم یه چیز بهم میگفت هرکی میومد خونم یه چیز بهم میگفت خیلی دلم میشکست خیلی ناراحت میشدم بعد از یه سال الحمدالله کار پیدا کردم دهنه همشون بسته شد حالا اونایی که فهمیدن کار پیدا کردم و اونموقع ها مسخرم میکردن کار رفتنمو از فامیل قایم میکنن و ب کسی نمیگن

ولی یادم نمیره هیچ وقت حتی حرف های خاله و مادربزرگمو که همش بهم میگفتن دختر خالت درس نخونده کار پیدا کرده ولی تو تحصیل کرده ای و کار نداری

من فهمیدم خدا جواب دل شکستمو داده شاید بعضی وقت ها ناشکری کنم ولی یادم نرفته که خودش بهم نظر کرد  و گرنه نمیدونم الان از لحاظ روحی تو چه وضعی بودم😔

هر کی یه تقدیری داره خدایا خودت تقدیرم رو بخیر بگردون🙏
وااااای چقد خدا دوست داشته که گذاشته ببینی این جریانو دعا کن منم لیاقت داشته باشم و ببینم 

ممنون انشاالله ک جوابشون رو خدا میده ؛؛هر چه زودتر؛؛بجون خودم اگر دروغ بگم 7یا8ساله بودم ک پسر عموم بهم گفت دیوانه برو برام آب بیار من احساس مرگ کردم اشک امام رو بریده بود البته عمو و زن عموم هم همینطور متلک مینداختن؛؛الان دختر من 13سالشه و بسیار باهوش و پسر اون 17سال حتا نمیتونه اسمشو درست بگه بخدا اگر دروغ بگم و همچنین باز نوه ی همین پسر عموم هم عقب مانده است