inasello مدیر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 109 عنوان پول تو جیبی ماهانه برای یه خانم😌 | مشاهده متن کامل بحث + 290 بازدید | 24 پست بچه ها به نظرتون یه خانم میتونه با ۶۰۰ تومن نیازهای خودش رو تو یه ماه بر طرف کنه ؟ 1399/01/03 | 16:30 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بی_تو_مهتاب_شبی_باز عضویت: 1396/02/12 تعداد پست: 7181 من از یه خانواده ثروتمندم کمجردیام پول توجیبیم کم کم ۹۰۰ بود ۴ سال پیش الان پول توجیبیم ۱۸۰ گاها هم ... آفرین همینه خداوندا ! اگر جایی دلی بی تاب دلدار است نمیدانم چطور...! اما خودت پادرمیانی کن...
elham_kml عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 وا ارهه ک میشهمن تنها زندگی میکنمبجز خرید خوراکی و مواد غذایی تو خونم و قبض و ایناخرجایی ک مختص خودم باشه ب ۵۰۰ تومنم نمیرسه برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
inasello مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 109 وا ارهه ک میشه من تنها زندگی میکنم بجز خرید خوراکی و مواد غذایی تو خونم و قبض و اینا خرجایی ک مخت ... یعنی شما هر چی که نیازت باشه و دوس داشته باشی میخری کم نمیاد ؟
هاردلی_کویین عضویت: 1398/06/20 تعداد پست: 30397 اگه فقط برا خرج خودت باشه اره تا حدودی میشهیه سری کارها هم هست که ادم هر ماه که انجام نمی ده مثل ارایشگاهکلا به نظرم میشه I would rather have questions that can't be answered than answers that can't be questioned!
elham_kml عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 یعنی شما هر چی که نیازت باشه و دوس داشته باشی میخری کم نمیاد ؟ نه والامن باشگامم میرفتم وقتی باز بود همه جاارایشگاهم ماهی دوبار میرفتماون وسط مسطا هر ماه ی تیکه دو تیکه لباسم میخریدم! برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه
bahare98 عضویت: 1399/01/02 تعداد پست: 284 بستگی به سبک زندگی و خواسته هات داره.خیلی ها با کمتر از اینم میتونن
inasello مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 109 بچه ها من کار میکردم یه پولی گذاشتم بانک که سودش شد ۶۰۰ الان دیگه کار نمیکنم یعنی اومدم از کار بیرون همش میگم اخه ۶۰۰ تومن هم پوله باهاش چیکار میشه کرد میگم برم سرکار دوباره همش استرس دارم والا 😕
inasello مدیر استارتر عضویت: 1397/09/28 تعداد پست: 109 نه والا من باشگامم میرفتم وقتی باز بود همه جا ارایشگاهم ماهی دوبار میرفتم اون وسط مسطا هر ماه ی ت ... اخه همش داره پولا بی ارزش میشه
elham_kml عضویت: 1398/11/05 تعداد پست: 967 اخه همش داره پولا بی ارزش میشه ارهه خب ولی باید یاد بگیری کجا خرج کنی و چیز غیر ضروری نگیری من ک همینقد از حقوقمو هرماه میذارم کنار واس خودم راضیم برام از ته دلتون دعا کنین ک مشکلم حل بشه