2777
2789
عنوان

سوپرایز تولد

154 بازدید | 15 پست

سلام خانما ابجیم میخواد نامزدشو سوپرایز کنه برای تولدش..مونده تو این تعطیلات و وضعیت کرونا چطور میتونه اینکار و کنه که بی خطر باشه..توروخدا نظراتتونو بدین

تولدش ۵فروردین

کلیپ عکساشونو درست کنه بفرسته براش،کادوشو بایه دسته گل براش بفرسته بدونه اینکه بگه بهش

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تولد شوهرمن امروز بخاطره کرونا ازبیرون کیک نگرفتم خودم درست کردم یه تیشرتم براکادوش گرفتم ژله هم درست کردم رفته بیرون بیاد سوپرایزش کنم 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗

اصلا به رو خودش نیاره که تولدشه

سوپرایز میشه میخوره تو ذوقش کلا😂😂😂😂

یک عصرِ دل انگیز،در ایوانِ پر از گل و آب پاشی شده روی صندلی های چوبیِ قدیمی همراه با صدای قِژ قِژِشان و آواز قناری ها😍تو با چایی در دست و،با آن لبخند جذابت خیره شده ای،به گلی که لا به لای موهای بافته ام جا خوش کرده💐 چایم را بدون قند خوردم بس که شیرین است😊 لبخندت حرف هایت به دلم مینشینند،آرامش دارند،مثل نشستن دانه های برف بر دلِ زمین،همانقدر لطیف،همانقدر آرام …❤همسرم از صمیم قلب عاشقتم مردِ،خوبه من❤
ای جانم مبارکه..ولی اینجا تعطیلن مغازه ها

ممنون عزیزم اینجام تعطیلن خو ازبغالی پودر ژله گرفتم با چندتا بادکنک کیک هم که خونه وسایل داشتم درست کردم 

هرلحظه خدایاشکرت 💗💗
همه جا تعطیله نمیشه چیزی گرفت اخه

خب ازقبل باید به فکرش میبوده😂حالا اشکال نداره نامزدشم درک میکنه،قطعا نمیخاد خانومش بره بیرون خدایی نکرده مشکلی پیش بیاد الان‌.همون کلیپو درست کنه خیلی خوبه

قُربُـــون تَپِشِ قَلبِت بِرَم کِ بِ عِشـــقِ مَن میَتپه💓💍👫🧿مهربونا،میشه یه صلوات بفرستین واسه حاجته من؟ممنونتونم🌹
خب ازقبل باید به فکرش میبوده😂حالا اشکال نداره نامزدشم درک میکنه،قطعا نمیخاد خانومش بره بیرون خدایی ...

اینقدر مناسبا پشت سرهم بود ولنتاین و روز مرد ک یادش رفته بود😂اره درست میگید باید یه همچین کاری انجام بده👌

اینقدر مناسبا پشت سرهم بود ولنتاین و روز مرد ک یادش رفته بود😂اره درست میگید باید یه همچین کاری انجا ...

خخخ حق داشته خدایی😢😂من از سه ماه پیش رفتم هدیه تولده نامزدمو گرفتم،آخرررره تابستونم تولدشه😐😂😂