2777
2789

من الان بیمارستانم برای خارج رحمی قرار امروز بهم متوترکسات تزریق کنن

چه عوارض داره ؟؟؟

باید بعد چند ماه دوباره اقدام کنم ؟

بعد تزریق چقد طول می کشه دفع بشه ؟

هر اتفاقی براتون افتاد صبور باشید،حکمت خدا رو می فهمید..🙂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم چند هفته ای  چه علایمی داشتی متوجه شدی خارج رحمی هست  ممنون میشم جواب بدی

لکه بینی و رشد کند بتا 

دیگ درد خاصی نداشتم جز دو سه شب پیش که درد شکم گرفتم یکهو

منم خارج رحمی داشتم ولی به صورت طبیعی و ب مرور زمان از بین رفت

آخه من بتا داره میره بالا رشد کنه به آسیب لوله میزنه 

چقدر طول کشید تا دفع شد؟

من بعد از یکسال انگار یکی زد پس کله ام رفتم شنا.شبش افتادم رو خونریزی و افتاد...

شانس آوردم...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
من بعد از یکسال انگار یکی زد پس کله ام رفتم شنا.شبش افتادم رو خونریزی و افتاد... شانس آوردم...

یکسال خارج رحمی تحمل کردی؟

من بعد از یکسال انگار یکی زد پس کله ام رفتم شنا.شبش افتادم رو خونریزی و افتاد... شانس آوردم...

خارج رحمی بود بعد چه مدت اقدام دوباره کردی برای بارداری ؟

ازمایش خاصی دادی ک دوباره تکرار نشه یا ببینی علت اش چیه

یکسال خارج رحمی تحمل کردی؟

ن بابا...بعد از یکسال ک استخر و شنا نرفته بودم.من بتام مشکوک بود.هر دو روز بتا میدادم و تقریبا هر روز سونو واژینال میشدم.برا من داشت کم کم میومد تو رحم ک افتاد...

نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن!  خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟  
ن بابا...بعد از یکسال ک استخر و شنا نرفته بودم.من بتام مشکوک بود.هر دو روز بتا میدادم و تقریبا هر رو ...

خداروشکر 

خارج رحمی بود بعد چه مدت اقدام دوباره کردی برای بارداری ؟ ازمایش خاصی دادی ک دوباره تکرار نشه یا بب ...

خارج رحمی علت خاصی نداره.کاملا شانسی ه.پیشگیری اینا هم نداره.

من سیستم بدنیم برای بارداری هر سه ماهه...رحمم هر سه ماه آماده میشه برا بارداری...ب مرور سیستم بدن و رحم ت دستت میاد.

من برا تقویت رحم و بارداری و اینا طب گیاهی و سنتی هم کجدار و مریز انجام دادم و ب نظرم موثر هم بود