سلام یه سوال داشتم : پسرم ۷ماهه ونیمه اما هنوز نه سینه خیز میره نه چهاردست وپا...فقط غلت میزنه و میتونه بشینه اما کنترل کامل نداره گاهی اوقات می افته بنظرتون دیر نیست که بچه تو این سن هنوز سینه خیز هم نمیتونه بره نگرانشم اگه تجربه ای دارین بهم بگین.خواهشا نگید که چکاربچه داری،هربچه ای یه جوره،بچه ها با هم فرق دارن،یا چرا ازما میپرسی ببرش دکتر چون الان تو این وضعیت شرایط دکتر رفتن ندارم.
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
من اصلا پسرمو یادم نیس کی نشست ولی بنشونت یه بالش بزار پشتش تا بشینه بعد یه چیز بزار دور بگو بیا اینو ببر بعد سینه خیز میاد کم کم یاد میگیره چرا انقد حساسی واقعا هم بچه ها باهم فرق دارن ولی باید خودتم باهاش تمرین کنی تا بشینه یا راه بره یا هرچیز دیگه نباید بخیال اینکه خودش یاد میگیره بشینی
مثل خاراندن یه زخم پس از خوب شدن"""یاد یک عشق عذابیست که لذت دارد👌🏻