2777
2789
عنوان

مامانی باتجربه یه لحظه بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 132 بازدید | 23 پست
اسباب بازی میذارم اما نمیتونه با اینکه کف پاش کمکش میگیرم گریه میفته منم میگم شاید هنوز توانایی اش ن ...

اولش خیلی دور نذار مثلا پاهاشو به مبل تکیه بده اسباب بازی رو بتونه با تلاش کم برداره بعد هی دورتر کن

خداکنه از بس همه تلفنی ازم سراغ رفتنش گرفتم دیگه دوست ندارم کسی بهم زنگ بزنه یه جورایی شرمنده میشم

منم خیلی ناراحت میشدم ،،ولی خب فوضولن مردم دیگه ،،تو فکرشو نکن همین ک سالمه بگو خداروشکر،،بعد پاهاشو بهم بچسبون ببین اندازشون یکیه اگه هست خیالت راحت

خدایا مواظب عزیزانم باش🌻🌻لطفا برا سلامتی بچه هام صلوات بفرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خیلی از بچه ها ن سینه خیز نمیرن ن چهار دست و پا یکدفعه میشینن

اینکه تو کارت واکسن نوشته ۸ماهگی بدون کمک میشینن یعنی اینکه خودشون بلند بشن بشینن؟یا وقتی حالت نشسته قرارسون میدی نیفتن وکنترل داشته باشن رو بدنشون؟چون پسر من خودش نمیتونه از حالت خوابیده یا غلت زده بشینه من باید بشونمش ولی کنترل بدنش خوبه گاهی اوقات به پشت میفته که پشت سرش بالش میذارم

اینکه تو کارت واکسن نوشته ۸ماهگی بدون کمک میشینن یعنی اینکه خودشون بلند بشن بشینن؟یا وقتی حالت نشسته ...

سلام استارتر جان.پسرمنم هفت ماهو نیمه هست،غلت میزنه ولی سینه خیز وچهار دستو پا نمیره،بدون کمک نمیتونه بشینه منم مثل شما خیلی نگرانم،میشه باهم در ارتباط باشیم؟؟

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...

عزیزم الان یه سر به تاپیک هاتون زدم،پسرمنم کم کاری تیروئید داره، یعنی دقیقا شرایطمون یکیه،نگران نباش قرصشو الان چطوری وچقدر میدی؟عدد ازمایشش چنده؟ اینجور بچه ها یه کم نسبت به بقیه عقب تر هستن که مشکلی نداره اینو دکتر بهم گفت..

نه ماه انتظار و یک عمر نگرانی،حس ازاد دخترانه را به مهر مادری بخشیدن ،بزرگترین ایثار یک زن است...
عزیزم الان یه سر به تاپیک هاتون زدم،پسرمنم کم کاری تیروئید داره، یعنی دقیقا شرایطمون یکیه،نگران نباش ...

هرروز یک چهارم قرص لووتیروکسین ۵۰ میخوره فقط جمعه ها یک دوم ...عدد ازمایشش ۲.۵ هست...

هرروز یک چهارم قرص لووتیروکسین ۵۰ میخوره فقط جمعه ها یک دوم ...عدد ازمایشش ۲.۵ هست...

خداروشکر الان عددش خوبه،پسرمنم یک چهارم قرص صد میخوره پنج روز در هفته..خداکنه تا سه سالگی خوب بشن،خیلی سخته به بچه قرص بدی مخصوصا اینکه یکساعت قبل وبعدش هم نباید چیزی بخوره...

خداکنه از بس همه تلفنی ازم سراغ رفتنش گرفتم دیگه دوست ندارم کسی بهم زنگ بزنه یه جورایی شرمنده میشم

گلم درخواست دوستیمو قبول کن لطفا