2777
2789
عنوان

شوهرم یه دروغ گفته در مورد ماشینش

581 بازدید | 15 پست

بخاطر شغلش باید یه مدت شهر دیگه بمونه، یه مقدار بدهی داشت، منم یه وام تازه گرفته بودم، به من گفت واسه بدهیم باید ماشینو بفروشم، گفت وامو بده ، منم ندادم، دعوامون شد و گفت رفتم ماشینو فروختم، دو هفته پیش وامو بهش دادم، البته خودش قشطاشو میده،حالا بعد از دو هفته میگه همون که ماشینو بهش فروختم مرده و زنش میخاد ماشینو بفروشه و میخوام دوباره ازش بخرم، میدونم و مطمئنم دروغ گفته، فعلا به رو خودم نیاوردم، 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بگو عزیزم شگون نداره اون ماشین رو بخری بی زحمت یه مدل دیگه بخر 😁😁

ای یار بکِش دستم                                                              آنجا که تو آنجایی...                                                           مولانای جان
وقتی گفت ماشینو فروختم دیگه چرا پولو دادی؟ خب فروخته بود پول جور شده بود دیگه به روش بیار تا در جر ...

به روش که میارم، خب چون ماشین نداشت گفتم لااقل با پول وام ماشین بگیره که الان گندش دراومد