یه سوال داشتم نظرتون در مورد خواب بارداری چیه ،من اوایل بارداری خواب می دیدم بچم دختره و سونو رفتم گفت ب احتمال زیاد بچه دختره سونو انومالی هم بچم بریج بود مشخص نبود اما دیشب خواب دیذم بچم پسره و دارم بهش شیر می دم خیلی تپل و خوب بود موهاشم براق بود بنظرتون خواب اوایلم درسته یا این؟من هفته بیست سه بارداری ام
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
مامانم تو كربلا خواب ديده بود كه تو بغلش بچه گذاشتن و ميگن بچه دخترته و پسره اون بچه اومدن دو ماه بعدش حامله شدم
خدا مجدد منو لایق مادر شدن دونست میشه دعا کنید فسقلیم سالم باشه مامان یه گل پسر خوشتیپ پنج ساله هستم🥰بچه دومم رو بخاطر مشکل دیسپلازی استخوانی دو سال قبل توی ۱۸ هفته از دست دادم قسمت نبود پسرکم بمونه برام دوستاي گلم ميشه دعا كنيد همسرم کارش خوب پیش بره و زودتر اسباب کشی کنیم ♥️ کاش منم یه روزی تاپیک بزنم بگم بالاخره صاحب خونه ششدیم