2777
2789
عنوان

خداییش واقعیت وبگید 🤗

291 بازدید | 33 پست

سلام همگی اقا من طرفدار چندساله سامسونگم الانم j7دارم میخوام گوشیموعوض کنم بین A50سامسونگ وY9sهواوی موندم چون من وخواهرم باهم گوشیمونو۴سال پیش گرفتیم هم رده الان مدل گوشیشو یادم نیست🤔گوشیش هواوی هم دوربینش ازگوشی من بهتره هم اصلا هنگ نکرده تا الان فلش کنه هم خیلی سریع عمل میکنه

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سامسونگ بهتره به نظرم...

عوض شدم!!آدمی دیگر شده ام با کوله باری از تجربه...                با زخم هایی عمیق..با شکست هایی پر درد...                         دیگر هیچ چیز و هیچ کس نمی تواند آسان مرا مال خود کند...     دیریست از خداحافظی ها غمگین نمیشوم.. ‌                             به کسی تکیه نمیکنم و از کسی انتظار محبت ندارم...                  خودم بوسه میزنم بر دستانم،سر به زانوهایم میگذارم و خودم سنگ صبور خودم میشوم....                                                    حس خوبیست..‌.!!                                                                اینکه خودت همه کَسِ دنیای خودت باشی.....!!!

من قبلا j7داشتم الان A10دارم 

بارونو دوست دارم هنوز 🌧🧡چون تو رو یادم میاره💑حس میکنم پیش منیوقتی که بارون میباره👫🥰بارونو دوست دارم هنوز 💓🌈بدون چتر و سرپناه😓☔وقتی که حرفای دلم 😔🙂💔جا میگیرند توی یه آه🌬🚫

A50داشتم بگیر پشیمون نمیشی

عضو گروه نارنجی وزن شروع:69وزن هدف:54 تیر ماه 1399 وزنم 54 کیلو بود از خونه نشینی به 69 کیلو رسیدم تیر 1400 من برمیگردم به وزن قبلیم.امروز شنبه ۲۰ شهریور ۱۴۰۰ امضام رو خوندم دیدم قرار بود تیر بشم ۵۴ کیلو ولی الان ۷۰ کیلو هستم😂میگن سنگ بزرگ علامت نزدن هستش همینه ها.این بار شعارم رو عوض میکنم لاغر میشوم نه فورا ولی حتما رهرو آن است که آهسته و پیوسته رود رهرو آن نیست گهی تند و گهی خسته رود.امروز ۳ اردیبهشت ۱۴۰۱ من شدم ۷۴ کیلو😕اینقدر چاق شدم که بنظرم دیگه زیر سر آمریکاست. مرگ بر آمریکا😕

یادم رفت بگم نتشم خیلی بهترازگوشی منه اینارو اون میگفت من قبول نمیکردما ولی دیگه اینجا که خواهرم نیست اعتراف میکنم😂تا الان من ۱بارگوشیم وفلش کردم چون داغ میکرد ونتم وروشن میکردم شارژ باطریش عین چی تموم میشد الانم همونطوری شده😥

من لکم👩 لک یعنی قوم اصیل ایرانی👩

من و داداشم و همسرم هواوی داریم، مامانم سامسونگ

ما راضی تریم

من با چشم خودم دیدم هر کس هر کسی رو قضاوت کرد، با گذشت زمان بدتر از اون شد، اینو اینجا نوشتم یادم بمونه کسی رو سرزنش نکنم🤐