2777
2789
عنوان

کادو میخوام بخرم نمیدونم چی بخرم بیایید پیشنهاد بدید مرسسی

| مشاهده متن کامل بحث + 195 بازدید | 27 پست
نظر منم همین بود اما خب لباس زیاد داره نمیدونم چی بخرم سردرگمم

فقط جوراب 😁😁😁😁😁

بعد از ۴ سال باردار شدم😍 هر دکتری میرفتم میگفت سالمی از خدا بخواه خداهم بعد ۴ سال دعاهامو مستجاب کرد شکرت🤲اون صبحی که دیدم بی بی چکم مثبت شد کل سختی ها و گریه ها و انتظارهای اون ۴ سال رو فراموش کردم 😍❤ان شالله خدا قسمت همه اقدامی ها بکنه ❤

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یک آلت پلاستیکی بخر خوشحال میشه

چی گوز گوز میکنی

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
بلله درست میگید  ست چرم بهتره یه جورایی و ست ورزشی

ععع پروفتو برداشتی😂😂😂😂

چه مهربون😂😂😂

مسافر: مادر وینستون داری؟                                        گیلانه: پسر جان تو دکه ست خودت بردار.                      مسافر: ارزون نشده؟                                                   گیلانه: چی ارزون شده جز جون آدمیزاد...
از پروفت حس بدی میگیرم

حس شماست :) چشاتون به دیدن نقاشی‌های خوب عادت نداره چندتا نقاشی از ون‌گوگ ببینید بهتر میشه.

"مرد هستم"                                                                             ‌                                                                                                                                                                                                                            چرا همه رفته بودناشونو می‌ذارن واسه قرنطینه؟ چرا قرنطینه هیشکی نمی‌مونه؟                                                                                                                                هیچ‌وقت برای کسی گزارش نزنید، اگر بزنید، یواش یواش دلتان می‌خواهد همه قطع دسترسی شوند.
نظر منم همین بود اما خب لباس زیاد داره نمیدونم چی بخرم سردرگمم

من گاهی ظرف میگیرم  مثلا اردو خوری و از این ظروف پذیرایی   برا مون جالبه.تنوع میشه.البته ممکنه شوهر شما بدش بیاد  خودت بهتر میدونی.گاهی لباس.گاهی کیف  چون شغل نیاز به کیف داره.یبار یه تابلو فرش قرانی گرفتم نصبش کردیم تو خونه.یعنی مناسب زیاد داره به خاطر موقعیتش برا همین سعی میکنم تنوع داشته باشیم و گاهی هدیه مشترک باشه.

حس شماست :) چشاتون به دیدن نقاشی‌های خوب عادت نداره چندتا نقاشی از ون‌گوگ ببینید بهتر میشه.

من از این فلسفه بازیا خوشم نمیاد

شما خودت باش حال کن