2777
2789
عنوان

آقایون همه جارو گرفتن چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 57 پست
هنوزم منتظر م و بیداااااار

خوب چیکارکنیم🤔

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من عذر میخوام که شمارو زدم،هر چی دوست دارین بگین،رفتار کنین من فضولی کردم اونجا،ببخشید،ایشالا که تو ...

این عصبانیتتون از کجا ریشه میگیره جناب؟

من از هیچکس کینه به دل نمیگیرم فقط نظرشخصیم رو گفتم،نظر شمام محترمه

شماهم موفق باشید 

دیگه هیچی برام مهم نیس اصن پامو از پتو میارم بیرون بذار جنا بخورن

سلام

من هم آقا هستم و تازه چند دقیقهایت عضو شدم.

به پیشنهاد همکارا عضو شدم تا شاید بتونم مشکلات آقایون یا خانمهایی که در حال بچه دار شدن هستند ویا نوزاد دارند رو برطرف کنم. آیا به نظر شما کار اشتباهی کردم؟!

الان شما اونور تو بازی  راست و دروغ  یه جوری جواب میدادین بقیه ناراحت میشدن . خیلی با پررو ...

من به کسی توهین کردم؟به کسی بی ادبی کردم؟تا حالا کسی دیده حرف بی موردی بزنم؟تا حالا از کلمه زنیکه استفاده کردم؟تا حالا به کسی گفتم گمشو؟

ببینید فقط بحث این سایت نیست،ینی اون خانومایی که دهنشونو پر میکنن هر بد و بیراهی میگن،تو رفتار با شوهر و بچشون محترمانه رفتار میکنن؟تو رفتار با فامیل و آشنا محترمانه صحبت می کنن؟؟؟

شما از اون تاپیک ی مورد اینجا بفرستین که من حرف زشتی زدم

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
ای وااای اشتباه فرستادم... خخخخ چشم بسته کپی کردم... 

برو بخواب اثرات بی خوابیه🤣

عشق فقط بچه هام.    من خمارم ساقیا.             پیمانه میخواهد دلم.   استکان پرکن می             جانانه میخواد دلم😔   🥂 سلامتی همه حال خرابا🥂 سلامتی اونی که بغلش آروم بخشه🥂    سلامتی اونی که دوست داشتم الان کنارم باشه ونیست🥂سلامتی سه تَن عشق وناموس ورفیق  🥂سلامتی خودم🥂

پسرم  

به دلیل اینکه این جا واقعا فعال هست و هرچی بگی سریع پاسخ داده میشه اومدم اینجا . 

تا اذیت نکردیم ما رو نندازید بیرون .

و اینکه تا کی می خواهید این ها رو تابو نگه دارید ؟ پریود پریود هست دیگه .

شرمنده که به جمع خصوصی شما وارد شدم ولی تا کی قراره پسر دختریش کنید ؟

کم کم باید تو خونه هم پارچه زده بشه پسرا اونور دخترا اینور .

سلام من هم آقا هستم و تازه چند دقیقهایت عضو شدم. به پیشنهاد همکارا عضو شدم تا شاید بتونم مشکلات آق ...

سلام . نه آقا من گفتم با آقایون محترم نیستیم و  ناراحت ازونایی ک تو هرچی دخالت میکنن   حرف بی ربط میزنن.  اینجا چت روم نیس ک اقایون بیان با خانوما چت کنن که سرگرم بشن .خیلیا هدفشون یه چیز دیگس

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
پسرم   به دلیل اینکه این جا واقعا فعال هست و هرچی بگی سریع پاسخ داده میشه اومدم اینجا .&nbs ...

قرار نیس بیاین با خانمای متاهل گپ بزنین  . سوال در مورد بارداری و این موردا دارین بپرسین .

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!