2777
2789
عنوان

آقایون همه جارو گرفتن چه خبره

| مشاهده متن کامل بحث + 607 بازدید | 57 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا؟ مگه هرکی اسمش خانومه خانومه؟ فضای مجازیه...حواست باشه

بعضیا خودشونم شوهراشونو دعوت میکنن من مثلا الان شوهرم کنارمه بگم بیا سایت؟!!!دیدم که میگما..

از کوزه همان برون تراودکه دراوست
این پسر نوجوون های معلوم الحال گاهی میان که مثل یه جاسوس خوب شات میگیرم به نی نی یار گزارش میدم  ...

دقیقا منم منطورم اون غیر محترما هستن .محترما به دل نگیرن😐

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!
اره والا حرف منم همینه .   خانوما میان درد و دل . اونام حالا تاپیک میزنن بیاین درد ودل  & ...

خیانت مگه شاخ ودم داره...هر کی یه نظری داره مثلا من بیام اینجا با یه مردی گپ وچت کنم خیانت به همسرمه 

خیلی هم رو رفتارشون تاثیر گذاشته  الان یکیشون اون ور داشت منو میزد🙁

من عذر میخوام که شمارو زدم،هر چی دوست دارین بگین،رفتار کنین

من فضولی کردم اونجا،ببخشید،ایشالا که تو زندگیتون موفق باشید!

در روزگار جهل،شعور خود جرم است
من عذر میخوام که شمارو زدم،هر چی دوست دارین بگین،رفتار کنین من فضولی کردم اونجا،ببخشید،ایشالا که تو ...

الان شما اونور تو بازی  راست و دروغ  یه جوری جواب میدادین بقیه ناراحت میشدن . خیلی با پررویی 😐

خدایاشکرت بابت همه چیییییز!!!!!!!