سلام دوستای گلم.اول میخوام اگه امکانش هست از چیزای متفی شکست و..صحبت نکنیم چون خیلی سعی کردم حالمو خوب کنم میترسم حالم بد شه.و دوم اینکه😍:ایا برای بار دوم وقتی که فک میکردین دیگه همه چی تمومه و عاشق نمیشین عشق دروغه و...عاشق شدین و حالتون عالی شده؟اگه اره ممنون میشم تعریف کنین چون به شنیدن این تجربیات نیاز دارم فقط اگه میشه جاهای ناراحایشو خیلی نگیم😅
۳و سال و خورده ای رابطه داشتیم یک سال قبلشم عاشقش بودم.۱سالم هست جداشدیم اما تازه یکم حالمخوب شده ال ...
من یکی از دوستام ۶سال رابطه داشت ولی طفلی ب هم خورد الان روزی هزاربار خداروشکر میکنه و دوباره عاشق شده حالش خیلی بهتر از اونموقع س،توهم میتونی امیدوارم روزای خوبیو تجربه کنی و ب گذشتت بخندی
من یکی از دوستام ۶سال رابطه داشت ولی طفلی ب هم خورد الان روزی هزاربار خداروشکر میکنه و دوباره عاشق ش ...
وای باورم نمیشه خداروشکرررر.خوب شد این تاپیکو زدم چون ۳،۴نفر از دوستام میگفتن هرکار کنی باز کامل یادت نمیره و میترسیدم یکمباخرفاشون اماته دلم ایمان داشتم اگه نفردوم واقعااعالی باشه قبلیه یادتم نمیادحتی.الان بانظر همتون دیگه کاملا مطمئن شدم
من دوبار عاشق شدم دیگ دوسشون ندارم اولیش ۱۸ سالگی بود عاشق معلمم ک دوبرابرسنمو داشت شدم بهشم نگفتم ح ...
منم تو اون سن همش عاشق پسرای بزرگتر میشدم😂البته دلیل اینکه این تاپبکو زدم بخاطر اینه خب اونا عشق نیس چیزای زودگذره واسه همه پیش میاد.ایشالا عاشق فردی بشی وه عالیه و ازهرنظر باهم تفاهم دارین و بهش برسی و خوشبخت شی😍
آره سخته روزای بدیو پشت سر میذاری ب هرحال دل کندن از کسی ک عاشقش بودی و ب خاطرش از خیلی چیزات گذشتی و بعدش اینجوری تموم شه سخته من خودم چندسال طول کشید تا تونستم باهاش کنار بیام بعد اون سالها ی بار تو خیابون منو دید و لبخندزد حتی اسمم صدا زد ولی برا من ی غریبه بود و ازش رد شدم خیلی حس خوبی بود تو اون لحظه