2777
2789
عنوان

دوباره عاشق شدین؟لطفا فقط با انرژی مثبت بیاین.

| مشاهده متن کامل بحث + 623 بازدید | 68 پست
بله  تابستون 96 بدترین تابستون من بود چون خواستگاریم بهم خورده بود و....  اما الان از فر ...

خداروشکرر عزییزم😍😍😍دعا کن منم ارامش بگیرم باهرکی که صلاحه.خیلی امیدوار شدم با خوندن حرفاتون

فدات عزیزم برا تو چندساله؟

۳و سال و خورده ای رابطه داشتیم یک سال قبلشم عاشقش بودم.۱سالم هست جداشدیم اما تازه یکم حالمخوب شده البته واقعا اراده کردم این روزا و خدام کمکم کرده

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره من دوباره عاشق شدم یکی امد که هر روز بیشتر عاشقش میشم هر لحاظه تو فکرشم وقتی چشامو میبندم میبین ...

وای واقعا اشک تو چشام جمع شد با خوندن حرفات😭😭😭😭میتونم بپرسم الان احساست به قبلیه چیه کاملا بی اهمیتی؟و اینکه چقد طول کشید شرایطتت خوب شه؟

۳و سال و خورده ای رابطه داشتیم یک سال قبلشم عاشقش بودم.۱سالم هست جداشدیم اما تازه یکم حالمخوب شده ال ...

من یکی از دوستام ۶سال رابطه داشت ولی طفلی ب هم خورد الان روزی هزاربار خداروشکر میکنه و دوباره عاشق شده حالش خیلی بهتر از اونموقع س،توهم میتونی امیدوارم روزای خوبیو تجربه کنی و ب گذشتت بخندی 

اره عزیزم واقعی بود بنا به دلایلی به ازدواج ختم نشد و به خوبی و خوشی تموم شد عشق الانم با منطق و عق ...

مرسیی عزیزم.خداروشکررر.اره منم‌تلاشمو میکنم و صبر میکنم به امید روزهای عالی

وای عزییزم خداروشکررر😍😍😍درسته ولی برا بعضیا خیلی تجربه ی سخت و گرونی بوده نمیخاستم تاپیک پرانرژی ...

ایشالله یه نفر میاد تو زندگیت که انقدر احساس خوشبختی کنی که برگردی بگی تو گذشته چقدر الکی غصه و ناراحتی کشیدی 

من یکی از دوستام ۶سال رابطه داشت ولی طفلی ب هم خورد الان روزی هزاربار خداروشکر میکنه و دوباره عاشق ش ...

وای باورم نمیشه خداروشکرررر.خوب شد این تاپیکو زدم چون ۳،۴نفر از دوستام میگفتن هرکار کنی باز کامل یادت نمیره و میترسیدم یکم‌باخرفاشون  اماته دلم ایمان داشتم اگه نفردوم واقعااعالی باشه قبلیه یادتم نمیادحتی.الان بانظر همتون دیگه کاملا مطمئن شدم

ایشالله یه نفر میاد تو زندگیت که انقدر احساس خوشبختی کنی که برگردی بگی تو گذشته چقدر الکی غصه و نارا ...

مرسیی عزییزم😍😍ایشالا توهم همیشه احساس خوشبختی بکنی تو زندگیت😍

من دوبار عاشق شدم دیگ دوسشون ندارم اولیش ۱۸ سالگی بود عاشق معلمم ک دوبرابرسنمو داشت شدم بهشم نگفتم ح ...

منم تو اون سن همش عاشق پسرای بزرگتر میشدم😂البته دلیل اینکه این تاپبکو زدم بخاطر اینه خب اونا عشق نیس چیزای زودگذره واسه همه پیش میاد.ایشالا عاشق فردی بشی وه عالیه و ازهرنظر باهم تفاهم دارین و بهش برسی و خوشبخت شی😍

خداروشکرر عزییزم😍😍😍دعا کن منم ارامش بگیرم باهرکی که صلاحه.خیلی امیدوار شدم با خوندن حرفاتون

ان شاالله که به وقتش با آدم مناسبی آشنا میشین. 

من این مدت خیلی از نماز شب کمک گرفتم 

همه چی ب خودت بستگی داره مطمئن باش چون تجربه داری صد درصد این رابطه ت بهتر میشه

خیلی تاوانش سخت بود...ولی اره تجربم خیلی قوی ترشده.تلاشمو میکنم ایشالا هرچه زودتر همه ی اینا بگذره

ان شاالله که به وقتش با آدم مناسبی آشنا میشین.  من این مدت خیلی از نماز شب کمک گرفتم

وای مرسیی اتفاقا خیلی نیاز داشتم بهش...این روزا میخاستم مدیتیشنو شروع کنم خیلیا گفتن نماز از هرمدیتیشنی عالیتره مخصوصا نماز صبح و شب.حتما سعی میکنم بخونم منم

اره گلم بازم عاشق شدم از تک تک لحظاتم لذت میبردم باورت میشه نفس کشیدنمم دوس داشتم دنیا خیلیییی قشنگ ...

خیلیی خوشحالم برات خداروشکررر.برا منم قبلا با اون‌شخص دقیقا اینطور بود دلم میخاد دوباره پیش بیاد و اونقدرر قوی تر که قبلی برام هیچ باشه

خیلی تاوانش سخت بود...ولی اره تجربم خیلی قوی ترشده.تلاشمو میکنم ایشالا هرچه زودتر همه ی اینا بگذره

آره سخته روزای بدیو پشت سر میذاری ب هرحال دل کندن از کسی ک عاشقش بودی و ب خاطرش از خیلی چیزات گذشتی و بعدش اینجوری تموم شه سخته من خودم چندسال طول کشید تا تونستم باهاش کنار بیام بعد اون سالها ی بار تو خیابون منو دید و لبخندزد حتی اسمم صدا زد ولی برا من ی غریبه بود و ازش رد شدم خیلی حس خوبی بود تو اون لحظه